Roxana Nemeș este noua concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Decizia luată de Pro TV înainte de finală

 Raiciu Adriana
.

Roxana Nemeș este noua concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Concurenții, dar și prezentatorii emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! au revenit în țară, după o perioadă destul de lungă de filmări în Republica Dominicană. Cu puțin timp înainte de marea finală, au loc schimbări majore. Doi concurenți pășesc în competiție, pregătiți să lupte pentru premiul cel mare. Iată ce s-a mai aflat despre show-ul de la Pro TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri au simțit pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, s-au întâlnit cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, au gustat din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil. 12 vedete au acceptat propunerea de a participa la Sunt celebru, scoate-mă de aici, însă doar una singură va pune mâna pe marele premiu.

11

Mai este puțin până la marea finală de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, sezonul 2, iar Pro TV a luat o decizie neașteptată. Doi concurenți vor păși în emisiune, Roxana Nameș fiind cea care nu este deloc străină de acest gen de format. Iată cine este cel de-al doilea participant.

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!revine la Pro TV, după șapte ani

Citește și:Cabral și Adela Popescu pleacă în Republica Dominicană cu munți de bagaje, pentru copii. Încep filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de-aici’:’Să nu uităm medicamentele’

Citește și: Ce părere are Elena Merișoreanu despre iubita lui Reghe. Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan, declarații neașteptate după ce a cunoscut-o pe Corina Caciuc:Actuala lui soție… / EXCLUSIV

Citește și: Raluca și Alex formează cel mai nou cuplu de la Mireasa. Ce dedicație specială i-a făcut concurentul iubitei lui:„Am avut foarte mari emoții

Roxana Nemeș este noua concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Roxana Nemeș este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. A acceptat să facă parte din proiectul Survivor România, însă, din păcate, nu a reușit să ajungă până în marea finală. Ei bine, acum, artista a acceptat propunerea de a participa la show-ul prezentat de Adela Popescu și Cabral.

Roxana Nemeș nu este singura surpriză pregătită de Pro TV pentru show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! Cel care o însoțește pe artistă este Levent Sali, un tânăr care a cunoscut celebritatea ca actor, în filme sau în seriale precum Pariu cu viața, potrivit Fanatik.

Unde va avea loc finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Deși mulți credeau că finala emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! va avea loc în Republica Dominicană, adevărul este cu totul altul. Potrivit sursei citate anterior, concurentul care va reuși să pună mâna pe marele premiu va fi încoronat într-un studio din România, ci nu în afara țării, acolo unde a fost filmată emisiunea.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton