Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor, din motive medicale: „Sper să fiu bine...”

 Mirea Roxana
.

Chiar dacă au câștigat ambele jocuri de imunitate de la Survivor România, Faimoșii au primit o veste tristă. Roxana Nemeș a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale. După mai multe analize, medicii au hotărât că cel mai bine pentru Faimoasă ar fi să se întoarcă în țară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș a părăsit competiția Survivor România. Aceasta a fost supusă mai multor analize și a urmat diverse tratamente, însă fără succes. Roxana Nemeș nu a primit acordul medicilor să mai intre pe traseele din Republica Dominicană pentru că sănătatea i-ar fi for pusă în pericol.

ro1-4ro1-4

Din păcate, din motive medicale, un membru al echipei Faimoșilor părăsește competiția Survivor România în această seară. Sănătatea, cum o spunem de fiecare dată, este pe primul loc și este mai importantă decât oricare alt criteriu legat de supraviețuire. (n.r. Roxana Nemeș) A beneficiat de tot sprijinul medical, s-au făcut analize, s-au făcut analize repetate, au fost serii de tratament, însă rezultatul este același. Din păcate, nu mai poate continua competiția Survivor România', a spus Dan Pavel, prezentatorul emisiunii.

Roxana Nemeș a fost invitată să se alăture echipei sale pentru a-și lua la revedere de la colegii ei.

Citește și: Zanni de la Survivor, mărturisire surprinzătoare despre viața lui amoroasă.Adevărul despre relația cu Ana Porgras

Citește și: Numele adevărat al lui Cătălin Moroșanu de la Survivor.Ce probleme are cu Poliția din cauza numelui

Citește și: Cornelia Catanga a fost înmormântată.Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară.Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor

Roxana Nemeș i-a sfătuit pe colegii ei să fie buni până la capăt și să renunțe la discuțiile tensionate de la Survivor România. Aceasta a mai spus că se bucură că a participat la Survivor România și a mulțumit publicului pentru toată susținerea de care a avut parte de-a lungul competiției.

„Vreau să cred că mă simt mai bine, asta e cel mai important.

Am făcut mai multe analize, am ținut dietă, nu mai am dureri mari, dar nu sunt perfect sănătoasă. Acasă îmi voi face un alt set de analize, sper să fiu bine și o să fiu bine. Știu asta. Dumnezeu mi-a dat extrem de multă putere.

Vă mulțumesc că de la fiecare am avut ceva de învățat. Mă bucur că am ales să vin la Survivor și că am putut să rămân până acum. Mulțumesc publicului de acasă pentru susținere. Vă urez succes, să credeți în voi, să nu vă mai certați și să fiți buni!', a spus Roxana Nemeș printre lacrimi la Survivor România.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton