Roxana Nemeş a fost cerută de nevastă în centrul Bucureştiului: „Sunt în extaz!” / Primele imagini de la faţa locului

 Dumba Gabriela
.

Roxana Nemeş a fost cerută de nevastă chiar în centrul Bucureştiului, în faţa a zeci de trecători. Cântăreaţa este în culmea fericirii, chiar dacă momentul era unul aşteptat, având în vedere că trăieşte de ani buni o poveste de dragoste alături de regizorul Călin Hagima. Roxana Nemeş abia aşteaptă să îmbrace rochia de mireasă şi speră să fie mamă cât mai repede.

2-roxananemescalin2-roxananemescalin

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești. S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător.

Și acum am emoții, deși se împlinește o lună. Toată lumea mă întreba când mă mărit, barza vine când o vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viața noastră, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul meu.

A fost recent și ne-am bucurat foarte tare de moment și acum sunt în extaz. Oricum ne iubeam amândoi, îl iubesc de mulți ani, cumva e un pas important, când Dumnezeu o să ne dea un copil, e important să aibă o familie.”, a povestit Roxana Nemeș, la Acces Direct.

Roxana Nemeş şi Călin Hagima trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Sau, mai degrabă, ca-n telenovelele sud-americane. Regizorul a fost iubitul ei timp de doi ani, însă în 2017 s-au despărţit şi fiecare şi-a continuat viaţa alături de altcineva. La începutul anului trecut s-au împăcat şi iată că sunt pregătitţi să fie împreună pentru toată viaţa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton