Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil. Unde s-a ținut petrecerea: „Am totul”

 Borcilă Andreea
.

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căcătorit civil. Cei doi și-au ales o locație specială atât pentru a-și uni destinele în fața ofițerului de Stare Civilă, cât și pentru a petrece alături de invitați. Prezentatoarea de la PRO TV a postat mai multe imagini pe rețelele sociale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Roxana Hulpe și managerul de la Untold și Neversea, Bogdan Rădulescu, s-au cununat civil sâmbătă, 3 septembrie 2022. Prezenatoarea de la PRO TV a fost cerută în căsătorie cu o lună înainte, la festivalul UNTOLD, din Cluj-Napoca.

roxana-hulpe-14roxana-hulpe-14

Cei doi au format un cuplu încă din vara anului trecut. Înainte de asta, Roxana Hulpe s-a iubit vreme de cinci ani cu bucătarul Alex Petricean. Deși ambii își făcuseră planuri de căsătorie, nu au mai ajuns în fața altarului.

Citește și: Cine este Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV de weekend.A vrut să plece la Prima TV

Citește și: Roxana Hulpe de la PRO TV se mărită:„Trupul și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire'. Locul inedit unde a fost cerută în căsătorie

Citește și: Scandal între Ruxi și Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. De la ce a pornit totul:„Nu voiam ajutorul ei'

Citește și: Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf.Liam a împlinit 4 luni

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit civil

Cei doi s-au cununat civil sâmbătă, 3 septembrie 2022, într-o locație inedită, pe Lacul Tarnița din Cluj-Napoca, meleagurile natale ale prezentatoarei de știri. Potrivit Libertatea, petrecerea a durat mai multe zile, în aceeași locație. Mirii au avut alături prietenii apropiați, dar și familiile lor. Vedeta PRO TV a fost în centrul atenției, iar asta pentru că a purtat o rochie albă, simplă, cu o fundă la spate. Totodată, a avut o coafură lejeră, cu părul desprins și o coroniță cu flori. Ambii au fost vizibil emoționați, dar chiar și așa, s-au îmbrățișat și sărutat. Blondina a postat pe rețelele sociale mai multe imagini de la petrecere.

„Am totul', a scris Roxana Hulpe pe Instagram.

„Să vă fie viața o fericire continuă, @roxanahulpe și @radulesku ! Vă mulțumim că ne-ați dat ocazia să vă fim alături!', a postat și Cosmin Stan, colegul ei de la PRO TV.

Cu o experiență de peste 10 ani în jurnalism și televiziune, Roxana Hulpe este unul dintre cei mai experimentați reporteri din echipa Știrile PRO TV.

De-a lungul timpului a documentat reportaje din sfera socială, educație și religie, a arătat drama prin care au trecut românii prinși în cutremurul din Amatrice (Italia), a transmis venirea în România a Papei Francisc, dar și ultimul drum al Majestății Sale Regele Mihai.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton