Roxana Ghiță, probleme serioase de sănătate după Survivor: "Am facut hernie inghinală"

 Raiciu Adriana
.

Roxana Ghiță recunoaște că s-a confruntat cu probleme serioase după Survivor România. În cadrul unui interviu, fosta concurentă și-a deschis sufletul și a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, care se pare că nu a fost deloc roz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Experiența Survivor a fost extrem de solicitantă pentru mulți dintre concurenți. Roxana Ghiță recunoaște că a întâmpinat multe probleme după ce a revenit în țară. Aceasta a vorbit despre situațiile mai puțin știute de fani.

239515745_529787468308660_2602187719379957665_n239515745_529787468308660_2602187719379957665_n

Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la emisiunea de la Kanal D. A atras simpatia publicului destul de repede, iar mulți fani au urmărit-o chiar și după ce a plecat din Republica Dominicană.

Citește și: Roxana Ghiță, adevărul despre partidele de amor de la Survivor: „Nu m-a deranjat modul în care s-a dat la mine'

Citește și: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu, prima apariție împreună, ca și cuplu: „Dacă nu era cu fostul, ne cuplam mai repede'

Citește și: Iulia Vântur se întoarce în India. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan: „Nu-mi doresc să…”

Citește și: Alexandra Nechita a născut un băiețel. Ce nume a ales pentru fiul ei

Roxana Ghiță, probleme după Survivor România

Chiar dacă această competiție a ajutat-o din mai multe puncte de vedere, Roxana Ghiță susține că au existat și părți mai puțin plăcute. A fost copleșită să vadă câtă lume o susține, dar că printre urmăritori mai sunt și oameni care nu o simpatizează.

La un moment, aceasta chiar a avut o cădere psihică. A decis să renunțe le social media pentru o perioadă și să stea departe de tot ce îi făcea rău.

Am avut o cădere psihică la un moment dat, în iulie-august. Și am închis conturile de social media. Mă simțeam foarte toxic înainte, după care s-a remediat… Începuse să-mi scadă followersii… Simt că m-a rănit destul de mult social media și toate chestia asta de faimă și vedetisme„, a declarat Roxana Ghiță pentru Ciao.

Războinica urmează să se opereze

În continuare, sportiva a mai adăugat faptul că nici din punct de vedere fizic nu se simte prea bine. Este nevoia ca în perioada următoare să se opereze, întrucât a făcut hernie inghinală, după Survivor România.

„Mai am niște probleme medicale de rezolvat… Trebuie să mă operez, nu am reușit să fac asta până acum. Am facut hernie inghinală, după Survivor. Dar nu am apucat să mă operez pentru că a trebuit să iau clase, la cluburile de fitness la care lucrez, și în continuare nu am timp să-mi iau liber o perioadă pentru asta. Știu că nu e bine… la un moment dat o să fac și asta”, a mai adăugat Războinica pentru sursa citată.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton