Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegii Războinici: "E foarte tristă mereu, e căzută"

 Laciu Andreea
.

După ultima eliminare de la Survivor, tensiunile din echipa Războinicilor a atins cote maxime. Cea care a devenit acum ținta colegilor a fost Roxana Ghiță. Cu toate că este o sportivă bună, se pare că starea ei emoțională instabilă îi scoate din sărite pe ceilalți Războinici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Musty a fost primul care a pornit atacul verbal contra colegei de la Survivor: „Mie mi se pare ca fost penibila situatia. Era de asteptat pe de o parte, ma asteptam din partea lui Alin sa faca ceva la un moment dat. Si-a bagat singur degetul in ochi el. In ziua de azi… Mi-au zis si Maria, si Albert și cand m-au intrebat pe cine o sa votez am spus ca nu o stiu.

Sincer, mi se pare cea mai slaba din echipa. A luat trei puncte la rand, dar apoi s-a dus in joc. Roxana e foarte trista mereu, e cazuta. Consider ca e adevarat ceea ce se intampla cu ea. I-am si zis lui Alin de fata cu toata lumea ca pe el nu il expuneam pentru ca el a fost foarte mult la jocuri, pentru ca altceva nu face, doar doarme. Tu plangi la toate jocurile. Nu mai comentez. Daca toata lumea vorbeste…  , a spus Musty, conform wowbiz.ro.

roxana-ghitaroxana-ghita

Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegi

Când a auzit vorbele lui Musty, Roxana nu a mai rezistat și a răbufnit: „Eu nu inteleg de ce spui ca sunt cea mai trista. Nu m-am plans ca mi-e dor de casa, am fost cea mai puternica, azi am avut niste probleme de sanatae. Spuneti-mi si mie care este realitatea voastra.

Eu nu cred ca sunt cea mai slaba sportiv. Eu pana acum nu am zis nimic. Am jucat cu ele mai bune si m-au batut si le-am batut si eu. Nu e o chestie care sa denote ca eu sunt persoana cea mai potrivita sa plece”, a spus Roxana.

Citește și: Cine este Roxana Ghiță de la Survivor. A fost olimpică la matematică

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: „Ajunsesem să nu mai funcționăm'

Citește și: Cine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Citește și: Andreea Moșneagu, eliminată de la Survivor. Războinica a izbucnit în plâns: „Problema la genunchi…'

Scandal în echipa Războinicilor

În discuție au intervenit și Andreea și Sorin, care i-au ținut partea lui Musty, de data aceasta. „Eu cred că esti sensibila, nu ca esti slaba sportiv. Mereu cand am votat am spus ca esti sensibila”, a afirmat Andreea. Eu daca as fi fost votat favorit, iti spun sincer, te-as fi votat pe tine ca sa iti dau un impact emotional foarte puternic„, a adăugat și Sorin.

Cine este războinica Roxana Ghiță de la Survivor România 2021? Concurenta din sezonul 2 are 22 de ani, a fost olimpică la matematică, iar marea ei pasiune este pictura. Roxana Ghiță are 22 de ani și este pasionata de sport. Concurenta de la Survivor România a practicat de-a lungul timpului rugby, înot, tenis, kickboxing, baschet și schi.

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor

Războinica afișează o siluetă de invidiat. Are 1,65 m înălțime și o greutate de 55 de kilograme. Roxana Ghiță este pregătită din punct de vedere fizic pentru a face față cu brio probelor dificile de la Survivor. Roxana Ghiță a fost olimpică la matematică, însă marea ei pasiune a fost pictura. De aceea, a decis să urmeze Facultatea de Arte Plastice, sectia Pictură.

După doi ani, însă, a decis să renunțe și a revenit la cealaltă pasiune: sportul. La acest moment este studentă, urmând cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia. Concurenta de la Suvivor a iubit sportul de la vârste fragede, motiv pentru care l-a și practicat timp îndelungat. De aceea, a ales și să profeseze ca instructor de fitness.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton