Roxana Dobre, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam: "România ar trebui să se roage pentru el"

 Oana Pantazi
.

Roxana Dobre a dat primele declarații după ce, sâmbătă, 13 august, vestea că Florin Salam a murit a explodat în social media. Iată ce spune soția artistului și care este starea de sănătate a lui Florin Salam acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobre, la fel ca și întreaga familie a artistului, a fost extrem de bulversată după ce, în acest weekend, știrea că Florin Salam a murit a luat cu asalt social media. În urmă cu câteva zile, artistul a fost internat în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19. Florin a ajuns de urgență la unitatea medicală în seara zilei de miercuri, 10 august, iar sâmbătă, 13 august, a apărut știrea că acesta a murit. La scurt timp, atât Betty, fiica lui Florin Salam, cât și artistul au infirmat vestea.

De-ce-s-a-indepartat-Betty-Salam-de-tatal-ei-Florin-SalamDe-ce-s-a-indepartat-Betty-Salam-de-tatal-ei-Florin-Salam

Roxana Dobre, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam

La scurt timp după ce știrea morții sale a fost difuzată de un post de televiziune, artistul, vizibil afectat și slăbit din cauza bolii a făcut un filmuleț pe contul său de Instagram, pentru a-și liniști fanii, dar și o mare parte din familie, pentru că e șocant să afli o astfel de veste de la televizor sau din social media. La fel a făcut și fiica artistului, Betty, care a avut o reacție extrem de acidă.

Citește și: Florin Salam: „Nu am murit”. Artistul a fost internat acum două zile, bolnav de COVID-19

Citește și: Ce probleme a avut Florin Salam cu fiica lui, Betty:'A fost supărat pe mine'

Citește și:Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, piesă virală pe TikTok. Melodia a stârnit și multe critici:„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani?’

Citește și:Cum s-au cunoscut Roxana Dobre și Florin Salam:„Ne-am așezat la masă și…’

Citește și:Roxana Dobre, reacție dură după ce Biserica nu a recunoscut nunta ei cu Florin Salam:„În ce lume putem trăi’

De asemenea, și Roxana Dobre, soția artistului, a făcut o declarație scurtă, din care reiese că pentru Florin Salam pericolul încă nu a trecut. Temerile soției artistului, dar și ale apropiaților sunt justificate, cu atât mai mult cu cât fratele acestuia, Nelu Stoian, s-a stins din viață în 2020, după ce a fost infectat cu COVID-19.

Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment', a declarat Roxana Dobre pentru cancan.ro.

Florin Salam: „Trebuie să luați în serios COVID-ul”

Vestea că Florin Salam ar fi murit s-a răspândit repede, iar la jumătate de oră distanță artistul s-a filmat și a postat videoul în social media, pentru a-și liniști fanii și apropiații.

„Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă pentru că nu știu de sănătatea mea. Eu acum 3-4 zile am cântat într-un loc și vreau să luați în serios problema cu COVID-ul, că noi facem caterincă de situația asta și ferească Dumnezeu că nu știi cum poți să cazi, mai ales în meseria noastră.
Există persoane care stau cu grijă mea, le spun să stea liniștiți și în 2-3 zile o să ajung acasă. Trebuia și azi să ajung acasă, dar au zis să mai stau puțin. Nu vă îngrijorați, sunt bine, dar mi-a fost puțin rău, dar ceea ce urlă la televizoare și ce spun în presă nu-mi vine să cred.

Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Îmi cer scuze pentru cei care ați stat cu grijă pentru mine și cei care ați făcut problema asta așa de gravă, nu știu dacă ați câștigat ceva. Îmi anunț familia că sunt ok și o să mi revin și o să merg și la cântările mele. Va rog frumos să stați liniștiți și îmi pare rău că s-a întâmplat treaba asta', a transmis Florin Salam, într-un filmuleț postat în social media.

Betty Salam: „Dacă îl iubiți pe tatăl meu, încetați cu asemenea postări și mesaje pe Instagram”

Extrem de afectată după ce știrea că tatăl ei a murit a luat cu asal internetul, Betty Salam a reacționat la rândul ei. Tânăra artistă a fost extrem de vehementă.

„Oameni buni, după cum bine vedeți eu sunt acasă, abia m-am trezit. M-am trezit foarte zăpăcită. Vă rog să încetați să mai postați asemenea mizerii pe Instagram și Facebook. Nici n-am cuvinte. N-ai ce să faci. N-am cuvinte.

Fiecare om trece prin momente proaste, mai ales tatăl meu, care e cel mai muncitor. Cu toții ne mai îmbolnăvim, avem nevoie să fim sănătoși (…) Tata se gândește la copiii lui și trebuie să fie sănătos. Dacă îl iubiți pe tatăl meu, încetați cu asemenea postări și mesaje pe Instagram’, a spus Betty pe Instagram, extrem după ce s-a anunțat că tatăl ei ar fi murit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton