Roxana Dobre, detalii din căsnicia cu Florin Salam, la 4 luni de la nuntă: „Este foarte greu să fii soția lui, nu este tot timpul lângă noi”

 Oana Pantazi
.

Roxana Dobre, detalii din căsnicia cu Florin Salam, la 4 luni de la nuntă. Roxana Dobre și Florin Salam sunt împreună de 8 ani și au trei copii, însă în căsnicia lor există și momente delicate, după cum a recunoscut chiar soția artistului. Dat fiind că obligațiile profesionale îl țin adeseori departe de familie, pentru Roxana nu e simplu deloc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Dobre, detalii din căsnicia cu Florin Salam, la 4 luni de la nuntă. După ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam se înțeleg la fel de bine. Cântărețul se declară un bărbat împlinit având alături o familie minunată. Cu toate acestea, viața alături de un artist nu e chiar așa de ușoară, pentru că membrii familiei sunt adeseori despărțiți. Și cum Florin Salam este unul dintre artiștii de succes, Roxana are parte de multe momente de singurătate.

BETTY-SALAM-SI-FLORIN-SALAM-RELATIE-1-1024×580-1BETTY-SALAM-SI-FLORIN-SALAM-RELATIE-1-1024×580-1

Roxana Dobre, detalii din căsnicia cu Florin Salam, la 4 luni de la nuntă

După 8 ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit în această vară și chiar dacă cei doi încă se iubesc enorm, ea recunoaște că nu e deloc ușor, uneori, să fie partenera de viață a unui artist atât de faimos. Din cauza angajamentelor profesionale, soția și cei trei copii ai lui Florin Salam nu stau cu el atît de mult pe cât și-ar dori…

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam. Dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat. Wow! Și de obositor, la un moment dat. Este foarte greu!”, a mărturisit Roxana Dobre în cadrul podcastului moderat de Cristina Șișcanu.

Citește și: Roxana Dobre, reacție dură după ce Biserica nu a recunoscut nunta ei cu Florin Salam:„În ce lume putem trăi’

Citește și: Concertul lui Florin Salam, întrerupt de polițiști, pentru percheziții.Ce au constatat oamenii legii 

Citește și: Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam:'Oamenii vorbesc fel și fel de chestii despre noi'

Citește și: Povestea colierului de 100.000 de euro purtat la nuntă de Roxana Dobre. Soția lui Florin Salam a ales o piesă unică

Cristina Șișcanu: „E greu din ce cauză? Din cauza programului, sau din cauza faptului că ești în atenția publicului mereu, în atenția presei?

Roxana Dobre: „Nu neapărat, pentru că dacă ești o femeie care-ți vezi de familia ta și de pătrățica ta, nu te deranjează cu absolut nimic. Atunci când ești în pătrățica ta și se scriu lucruri neadevărate, cum s-a mai scris, da, te deranjează. Dar Dumnezeu e atât de mare încât face lumină, mai devreme sau mai târziu. Revenind la întrebare… Este foarte frumos să fii soția lui Florin, dar spun că este greu pentru că nu este tot timpul lângă noi. Timpul ni-l petrecem 99,9% singuri și eu, și copiii cei mici, și cei mari. Muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului, fanilor care sunt foarte înrăiți', a mai dezvăluit Roxana Dobre.

Cum s-au cunoscut artistul și soția lui

După moartea fulgerătoare a primei sale soții, Fănica, Florin Salam și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre, alături de care este de 8 ani, cei doi având împreună trei copii. Aceștia s-au căsătorit însă civil și religios abia anul acesta, pe 1 iunie.

Roxana Dobre a povestit că, în urmă cu opt ani, o prietenă de la acea vreme a fost cea care i-a făcut cunoștință cu Florin Salam. Aceasta a mărturisit că între ei a existat o conexiune imediată și au discutat încontinuu câteva ore bune.

„Ieșisem într-o zi la alergat în parc și una din fostele mele prietene i-a trimis o poză cu noi. El m-a văzut pe mine și ne-a chemat pe toate la Rin. El stătea acolo în acea perioadă. Ne-am așezat la masă și vreau să spun că am vorbit încontinuu, trei, patru ore. Nu mai conta cine era acolo. Aveam o limbariță… Parcă îl cunoșteam de o viață. M-am descărcat, l-am simțit așa…

Se făcuse foarte târziu, se răcise grișulețul pentru mine, cum se spune, pentru că eu am avut mereu un respect foarte mare pentru părinții mei și am decis să las toată gașca acolo și să plec. «Cum să pleci singură, la ora asta?», mi-a zis Florin. „Îmi iau un taxi!’. „Lasă, să te ducă un șofer din partea mea acasă!’ și am acceptat’, a povestit Roxana Dobre în cadrul podcastului Taclale.

De la a doua întâlnire, creată de un moment nefericit – Roxana a apelat la Florin pentru a-și transfera tatăl bolnav la alt spital -, cei doi nu s-au mai despărțit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton