Roxana Diță este însărcinată din nou! Fostul model, care poza în pictoriale sexy, va deveni mamă pentru a treia oară

 Cica Cristina
.

Roxana Diță, cunoscută pentru pictorialele sexy pe care le făcea în urmă cu ceva timp și-a schimbat radical viața. Este însărcinată din nou, urmând astfel să devină mama a trei copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Roxana Diță este extrem de fericită la momentul acual, „epoca” în care poza în reviste pentru adulți fiind acum istorie. Este împlinită, mai ales că a fost binecuvântată cu doi copii, iar vestea că va veni și un al treilea nu a făcut altceva decât să împlinească și mai tare.

Are o relație de peste un deceniu cu Leo Bădescu și împreună au luat decizia la început să înfieze o fetiță: Avea aproape 4 anişori, era mică şi slăbuţă. Am văzut-o la o nuntă şi în momentul ăla aflând în mare povestea sa, ştiam că mama ei murise într-un accident de maşină. Tatăl ei ştiu că nu a recunoscut-o. (..) După ce am plecat de la nuntă, era parcă mă tot împingea ceva să o caut. (..) Am spus că vreau să o scap de acolo, era la bunică ea. Aşa s-a întâmplat, m-am dus şi am luat-o', a relatat Roxana Diţă pentru „Agenţia VIP”.

Citește și: 10 ani de relație și 8 de căsnicie! Secretul relației dintre Delia și soțul ei, care-i este și manager:„În general, nu ne prea certăm' / EXCLUSIV

La scurt timp după ce a încheiat procedurile legale, mai exact la o săptămână, Roxana a aflat că este însărcinată, devenind astfel mama a doi copii. Are două fetițe și acum este însărcinată din nou. După cum se poate observa în imaginile postate pe rețelele de socializare, vedeta nu mai are mult până va naște.

Fostul fotomodel s-a schimbat destul de mult în tot acest timp, mărturie stând imaginile postate pe rețelele de socializare.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, 5 ani de controverse și atacuri. Piedicile care le-au ridicat cele mai mari probleme în relație:„Răzvan nu are copii de vizitat, ci copii de crescut'

Roxana-Dita-1Roxana-Dita-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe.Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton