Roxana Ciuhulescu, adevărul despre relația dintre TJ Miles și Xonia, la Survivor: "A ținut mâna pe..."

 Raiciu Adriana
.

Roxana Cihulescu a fost eliminată de la Survivor din motive medicale. După ce a părăsit competiția, vedeta a apărut la un post de televiziune și a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat în Republica Dominicană. Printre altele, a pomenit și de apropierea dintre TJ Miles și Xonia. Iată ce a spus vedeta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu a făcut parte din echipa Faimoșilor. A fost eliminată din motive medicale, după ce s-a accidentat în timpul unui joc. Medicii nu i-au mai dat voie să meargă mai departe în concus și, astfel, a trebuit să părăsească competiția.

roxana-ciuhulescu02roxana-ciuhulescu02

La puțin timp după ce a ajuns acasă, Faimoasa a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre tot ce s-a întâmplat la Survivor. De la discuțiile aprinse între concurenți, până la presupusele relații. Iată ce a spus despre TJ Miles și concurenta de care s-ar fi îndrăgostit.

Citește și: Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:’Avea probleme la…’

Citește și: Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit:„Știam despre relația ei

Citește și: Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca, adevărul despre starea lui Nicolae Botgros:„Asta e viața!

Roxana Ciuhulescu, adevărul despre relația dintre TJ Miles și Xonia

Roxana Ciuhulescu, fosta concurentă de la Survivor România, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a vorbit despre ce s-a întâmplat în junglă. De la certurile pe care le-a avut cu Faimosul Cătălin Zmărăndescu, până la diferitele cuceriri ale lui TJ Miles.

Prima care a făcut referire la concurent a fost Andreea Tonciu, care a spus că Xonia era extrem de apropiată de acesta. Ba chiar a subliniat faptul că bărbatul îi ținea mâna pe picior cântăreței și că acest lucru s-a putut observa și în anumite fotografii.

'Ți se pare normală poza asta? Xonia și TJ Miles erau îmbrățișați. Vreau să punctez altceva. Mi s-a părut foarte funny și am făcut poze. Și băiatul a ținut mâna pe piciorul ei. Nu sunt nebună, Cătălin!', i-a spus Andreea Tonciu lui Cătălin Măruță.

De asemenea, și Roxana Ciuhulescu a confirmat, însă a mai ținut să adauge că TJ Miles ar fi fost îndrăgostit, de fapt, de Laura Giurcanu. Cei doi petreceau mult timp împreună și chiar s-a crezut că între ei ar fi vorba de mult mai mult decât o relație de prietenie.

„TJ Miles era cu mâna între picioarele Xoniei”

După ce a confirmat cele spuse de Andreea Tonciu, Roxana a mai ținut să adauge faptul că fostul ei coleg din echipă chiar i-ar fi ținut mâna între picioare Xoniei. Ba chiar mai mult, adaugă faptul că exista o apropiere evidentă între cei doi concurenți.

'Are dreptate Andreea cu multe ce spune. (…) Chiar Radu a filmat o scenă ceva mai grăitoare decât fotografia Andreei. Cumva, TJ Miles era cu mâna între picioarele Xoniei, că na… în somn știi cum e îți mai alunecă mâinile. Pot sa confirm tot ceea ce a zis Andreea, era o apropiere evidentă între Xonia și TJ Miles, să mai spun și că era cu mâinile pe ea?

Dacă ar fi continuat împreună în emisiune, probabil ar fi ieșit o relație frumoasă între ei. Când a plecat Xonia, a apărut Laura, cred că o plăcea TJ pe Laura (n.r. Giurcanu), că e și o femeie foarte frumoasă', a spus Roxana Ciuhulescu, în cadrul emisiunii de pe Pro TV.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton