Roxana Ciuhulescu trebuie să se opereze, după Survivor. Ce diagnostic i-au pus medicii: "Am ce e mai rău. Patru luni de mers în cârje"

 Raiciu Adriana
.

Roxana Ciuhulescu a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, însă nu a rezistat prea mult în competiție. S-a ales cu probleme serioase de sănătate, ir acum trebuie să se opereze. Iată ce spune vedeta despre starea sa de sănătate de la momentul actual!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu a părăsit Survivor România 2022 după aproximativ două săptămâni. Vedeta a fost eliminată atunci din cauze medicale. Întoarsă în România, se pare că, din păcate, blondina nu a scăpat nici acum de problemele de sănătate cu care s-a ales în urma accidentării din Republica Dominicană. 

roxana-ciuhulescu-2-820×1024-1roxana-ciuhulescu-2-820×1024-1

Fosta concurentă de la Survivor România va avea nevoie de intervenție chirurgicală, întrucât s-a ales cu o ruptură de menisc și ligament încrucișat în urma participării sale la Survivor. Iată ce spune despre problemelele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă!

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor:'El are o supărare…'

Citește și: Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii: „Mama și tata nu m-au vrut'

Citește și: Cum arată fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor.Adi a cântărit 815 grame la naștere

Roxana Ciuhulescu este nevoită să se opereze, după Survivor

Roxana Ciuhulescu a făcut parte din proiectul Survivor România 2022, în echipa Faimoșilor. Deși a acceptat cu entuziasm provocarea, a fost printre primele concurente eliminate. S-a accidentat grav în timpul unui joc și a fost nevoită să se întoarcă în țară.

La câteva săptămâni de atunci și după ce a făcut mai multe tratamente, vedeta spune că tot trebuie să ajungă pe masa de operații. După un RMN, Roxana a aflat că are ruptură de menisc și ligament încrucișat, ceea ce înseamnă că o să fie nevoită să se opereze.

„Mi-am făcut RMN, am ce e mai rău, ruptură de menisc și ligament încrucișat. Nu mă sperie, ca om care a făcut sport de performanță știu ce înseamnă asta', a declarat vedeta pentru impact.ro.

Ce diagnostic a primit Roxana Ciuhulescu, după Survivor

Însă, se pare că nu este deloc pregătită pentru operație, întrucât știe că recuperarea va fi una de lungă durată. Patru luni de mers în cârje și multe alte ore de tratamente și exerciții.

„Medicul mi-a zis să mă operez ca să-mi refac articulația, dar nu sunt pregătită. O operație de asemenea anvergură înseamnă recuperare de lungă durată, plus patru luni de mers în cârje. Iar acum nu-mi pot permite acest lucru. Sunt cu jobul, plus că urmează să ne luăm și casă. Acum fac recuperare, fizioterapie, masaj și gimnastică. Fac sport, chiar și dacă mă doare, la sală fac și ce mi-a recomandat medicul. Mă voi opera, pentru că trebuie, nu am încotro, indiferent cât sport și recuperare aș face. Mai aștept, să văd cât se mai poate', a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton