Roxana Blenche este însărcinată. Cine este iubitul fostei concurente de la Chefi la Cuțite

 Dumitrache Laura
.

Roxana Blenche este însărcinată. Prezentatoarea emisiunii Hello Chef și-a surprins fanii după ce a anunțat că este gravidă. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite sezonul 8 așteaptă primul său copil și este extrem de emoționată. Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Roxana Blenche trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Prezentatoarea TV de la Antena 1 așteaptă primul ei copil. Vedeta tv a făcut anunțul pe rețelele de socializare, iar vestea i-a luat prin surprindere pe fanii ei. Internauții i-au urat toate cele bune și se bucură pentru ea.

blenche este insarincatablenche este insarincata

Roxana Blenche a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Chefi la cuțite, sezonul 8, iar acum este gazda show-ului culinar Hello Chef. Vedeta a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, iar acum i-a luat prin surprindere pe internauți.

Citește și: Ce dietă ține Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite.Are un obicei pe care îl face zilnic, dimineața

Citește și:Cum a reacționat Roxana Blenche după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite:”A fost un adversar de temut”

Citește și: Vlăduța Lupău, imagini de la botezul fiului ei, Iair.A schimbat trei rochii, iar Andra a cântat

Citește și:Vlăduța Lupău și soțul ei, în lacrimi la botezul lui Iair:”Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult”

Roxana Blenche este însărcinată

Roxana Blenche este una dintre cele mai apreciate concurente de la Chefi la cuțite. Tânăra a participat în sezonul 8 și a fost ucenica lui Florin Dumitrescu. Roxana a fost la un pas să câștige marele premiu. Recent, prezentatoarea emisiunii Hello Chef a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Chef-ul bucătar a dat vestea prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram, unde apare ecografia bebelușului, dar și o pereche de șosețele pentru nou-născuți.

Într-o zi de primavara o sa cunoașteți noul membru al Familiei Bucur-Blenche
Mami zice ca sunt un Blenchisor, iar Tati zice ca sunt un Bucuraș. Va las pe voi sa decideți Va pupa Bucurașul Blenchișor!'
, a scris gazda show-ului culinar Hello Chef.

Cine este iubitul Roxanei Blenche

Finalista emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 8, trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul ei. Cei doi au planuri mari de viitor, după cum a dezvăluit chiar Roxana Blenche. Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit pentru prima dată despre partenerul ei.

Roxana și Cătălin vor deveni părinți pentru prima oară. Mai mult, cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Potrivit acesteia, iubitul ei nu are nicio legătură cu televiziunea și nici cu domeniul culinar.

Suntem împreună de 3 ani și jumătate. El lucrează în domeniul juridic, este mult mai bine așa. Fiecare cu meseria lui, suntem foarte fericiți. Noi amândoi suntem din Baia Mare, ne știam de mai mult timp și ne-am reîntâlnit în București. Este mai mare cu un an decât mine. Da, avem planuri de viitor, ne gândim la căsătorie. Asta este viața omului, decurge, ne naștem, suntem copii, devenim adolescenți, devenim adulți, după care te căsătorești, își dorești copii, îmbătrânim și părăsim lumea. Ăsta este ciclul vieții, pe care orice om și-l dorește', mărturisea Roxana Blenche în luna aprilie, potrivit Spynews.ro.

Câns s-a apucat de gătit Roxana Blenche

Roxana Blenche a surprins pe toată lumea cu talentul ei în domeniul culinar, reușind să-i cucerească pe telespectatori în timpul participării sale la Chefi la cuțite. Participarea la emisiunea culinară i-a adus un mare succes Roxanei. Vedeta a mărturisit că s-a apucat de gătit în anul trei la facultate.

A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist. Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu.', a povestit Roxana Blenche în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton