Rose Leslie este însărcinată. Kit Harington va fi tată pentru prima dată

 Stamen Diana
.

Rose Leslie este însărcinată, iar Kit Harington va fi tătic pentru prima dată. Celebrul cuplu urmează să devină părinți, iar fanii 'Game of Thrones' au fost entuziasmați când au primit vestea cea mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kit Harington, actorul care l-a jucat pe celebrul Jon Snow în Urzeala Tronurilor, va fi tătic pentru prima dată. Soția lui, Rose Leslie, cea care a jucat-o pe Ygritte în Game of Thrones, e însărcinată și a făcut primul pictorial cu burtica de gravidă.

Actrița a confirmat pentru o revistă internațională sarcina și tot atunci au apărut și primele imagini cu ea însărcinată.

Kit Harington și Rose Leslie s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „Game of Thrones'. Cei doi au format cuplu în serial, iar apoi și în viața reală. Relația lor a evoluat destul de repede, iar în anul 2018 au decis să se căsătorească.

Rose Leslie este însărcinatăRose Leslie este însărcinată

Acum, la doi ani de la nuntă, Rose Leslie este însărcinată cu primul ei copil. Cei doi actori sunt foarte emoționați și așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască bebelușul.

Citește și: Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș: „Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră'/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton