Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți în secret! Ce nume special a primit fiul lor

 Oana Pantazi
.

Actorii Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit recent părinți, dar auținut totul secret. Cel care a dezvăluit totul, luat de val, este regizorul rus Victor Kossakovsky, colaborator al actorului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți i-a luat prin surprindere pe participanții la Zurich Film Festival, unde actorul și regizorul rus Victor Kossakovsky tocmai participau la o conferință de presă unde își prezentau documentarul Gunda.

Regizorul rus nu doar că a dezvăluit faptul că Rooney Mara (35) și Joaquin Phoenix (45) au devenit părinți, ci a dat amănunte și despre sexul bebelușului, dar și despre numele pe care micuțul va urma să-l poarte… Conform acestuia, cei doi actori au devenit părinții unui băiețel, care va primi numele fratelui decedat al lui Joaquin.

„Tocmai i s-a născut copilul. Un superb fiu pe nume River”, a spus regizorul documentarului Gunda, unde starul din Joker este producător executiv.

Gestul actorului este cu atât mai emoționant cu cât River Phoenix, actor la rândul său, este fratele lui Joaquin care a murit la vârsta de 23 de ani, în 1993, în urma unei supradoze, în fața unui local deținut de prietenul său, actorul Johnny Depp.

Citește și: A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață: 'Faceți ceva să mă scoată de aici'

Joaquin-PhoenixJoaquin-Phoenix

Rooney Mara și Joaquin Phoenix s-au cunoscut pe platourile de filmare

Cei doi actori s-au întâlnit pentru prima oară pe platourile de filmare ale producției Her, dar apropiații lor spun că Rooney și Joaquin s-au îndrăgostit unul de altul pe platouri, în timp ce filmau la epopeea cu subiect biblic ‘Maria Magdalena’. Logodna au confirmat-o anul trecut în luna mai, după ce multă vreme au susținut că sunt doar buni prieteni.

Cu toate acestea, deși cunoscut pentru discreția sa, Joaquin Phoenix declara anul trecut:

„Este singura fată pe care am căutat-o pe Internet. Eram doar prieteni, schimbam e-mailuri. Nu am făcut niciodată asta. Nu am căutat niciodată o fată online', a mărturisit actorul.

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton