Romina Power, transformare incredibilă! Cum arată acum fosta soție a lui Al Bano

 Dumba Gabriela
.

Romina Power a trecut printr-o transformare incredibilă și a postat imagini cu noul său look pe Instagram. Fosta soție a lui Al Bano și-a vopsit părul, s-a tuns, a adoptat un altfel de stil vestimentar, așa încât este aproape de nerecunoscut la cei 69 de ani pe care îi are acum. Fanii nu au mai contenit cu felicitările pentru noul look al Rominei Power.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Romina Power a postat o fotografie pe Instagram și a scris, alături, „Când va fi gata „Nightmare Alley' al lui Guillermo del Toro?”, ceea ce ne lasă să înțelegem că transformarea sa se datorează noului film al lui del Toro, care va fi lansat la sfârșitul acestui an.

Untitled-1Untitled-1

Romina Power nu mai este blondă, așa cum o știe toată lumea de foarte mult timp și nici nu mai are părul lung. În fotografia cu care și-a suprins fanii ea este brunetă, are părul scurt și buclat și apare într-o ținută specifică anilor 40.

Din distribuția filmului face parte și Romina Power, iar fanii artistei așteaptă cu nerăbdare să o vadă și într-o altfel de ipostază.

Cântăreața joacă, în „Nightmare Alley', alături de Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Richard Jenkins ,Rooney Mara, Ron Perlman, și David Strathaim. Filmul lui Del Toro este un remake la producția omonimă din 1947.

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel, după ce a fost din nou la spital

Citește și: Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș: „Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă între Iulia Vântur și Salman Khan, după vizita ei în România: „E înțelegător’

Ce spune Al Bano despre relația cu Romina Power

Al Bano Carrisi şi Romina Power s-au căsătorit în anul 1970, iar în anul 1975 au format un duo muzical, care s-a bucurat de un mare succes. Totuși, în anul 1999, cei doua au divorțat. Acum, Romina este de domeniul trecutului, după cum susține artistul, formând un cuplu solid alături de Loredana Lecciso, împreună cu care are doi copii.

De-a lungul timpului, au existat zvonuri potrivit cărora Al Bano ar mai avea sentimente peste Romina Power, fosta lui soție. Artistul susține că relația lui cu Romina este de domeniul trecutului.

În 1996 şi-a ales viaţa. Ne-am distrat de minune împreună, apoi s-a lăsat noaptea. Toată lumea a crezut că eu, un bărbat din sud, nu aş putea să-mi refac viaţa niciodată. Eu, pe de altă parte, am reconstruit-o aşa cum ar trebui să se întâmple şi sunt mândru de asta’, a declarat Al Bano, despre relația cu Romina Power.

Al Bano a mai spus că a tot permis oamenilor să se amestece în relația lui cu Loredana Lecciso. Acesta nu a oferit niciun nume, însă este posibil să fi făcut referire la Romina. „Am permis prea multor oameni să intervină între noi. Acum nu mai permit unui suflet să treacă graniţa cuplului nostru’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton