Romina Gingașu, viață de lux alături de Piero Ferrari. Cu ce se ocupă acum soția miliardarului și cu ce vedete internaționale se afișează

 Oana Pantazi
.

Cu un nume care se potrivește perfect cu alura ei elegantă și delicată, Romina Gingașu, superba soție a lui Piero Ferrari, patronul și moștenitorul imperiului cu același nume, duce o viață de vis alături de miliardarul italian, în vârstă de 77 de ani. Iată cu ce se ocupă acum românca în vârstă de 32 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romina Gingașu și fiul legendarului Enzo Ferrari formează un cuplu de aproximativ șase ani ani și și-au unit destinele anul trecut într-o ceremonie secretă. Cei doi s-au cunoscut în 2016, datorită jobului, atunci Romina încercând să-i vândă un avion miliardarului. De atunci, viața româncei s-a schimbat radical. La vremea respectivă, miliardarul era căsătorit cu Floriana Nalin. El a decis să divorțeze în 2019 de fosta soție, după 50 de ani de mariaj, pentru a putea avea o relație oficială cu Romina Gingașu.

cine-este-romina-gingasu-2-1024×1024-1cine-este-romina-gingasu-2-1024×1024-1

Romina Gingașu și Piero Ferrari, uniți de aceeași pasiune

Pentru Romina Gingașu, timingul a fost perfect. Românca și-a cunoscut actualul soț pe când lucra la o companie care vindea avioane private de lux. De altfel, absolventă a Academiei Tehnice Militare și specializată și în marketing și vânzări, Romina se potrivea perfect pentru job. Un job care i-a adus satisfacții nu doar pe plan profesional, ci și personal, pentru că acolo l-a cunoscut pe Piero Ferrari.

„Romina a fost trimisă acolo din partea companiei «Bombardier», care produce avioane private. Marele campion de Formula 1 Nikki Lauda a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion Bombardier, iar Romina l-a cunoscut pe Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Ferrari! Chiar s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra. (…) Chimia dintre cei doi (n.r. – Piero şi Romina) plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți', a declarat un apropiat pentru cancan.ro.

De altfel, povestea a fost confimată chiar de către miliardar.

„Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, a declarat Piero Ferrari pentru cancan.ro.

Cu ce se ocupă acum soția miliardarului

În ultima perioadă, Romina Gingașu și Piero Ferrari au venit de mai multe ori în România, românca fiind implicată în business-ul soțului ei. Chiar recent, soția miliardarului a fost la un eveniment de gen, unde a surpins prin eleganța deosebită.

„Fac tot posibilul să reprezint bine acest brand (n.red. – Ferrari). Piero o să ajungă și el în România joi, soțul meu. Și vine destul de des, o să venim și aici la showroom', a declarat Romina.

De altfel, este ușor de remarcat că, după căsătoria cu fiul legendarului Enzo Ferrari, viața româncei s-a schimbat radical. Pe contul ei de socializare sunt fotogafii în care vedeta apare alături de celebrități pe care puțini au avut ocazia să le întâlnească în realitate, cum ar fi David Beckham, Kylie și Kris Jenner, Ion Țiriac sau Shailene Woodley. Chiar dacă nu încearcă să epateze – până la urmă, acum asta este nomalitatea pentru ea -, în fotografii Romina apare la bordul unor avioane de lux private, pe iahturi sau conducând mașini de lux.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton