Români la Gala Laureus World Sports de la Berlin

 Florentina Liutic
.

Starurile din sport şi-au dat întâlnire la gala Laureus World Sports Awards în cadrul căreia este răsplatită excelenţa în sport.

 

Alături de nume mari din sportul internaţinal, la evenimentul de la Berlin, a cărui gazdă a fost actorul Bill Murray, au participat şi unii dintre cei mai cunoscuţi sportivi români, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase.

 

Novak Djokovic şi Serena Williams sunt câştigătorii Premiilor Laureus de anul acesta, echivalentul Premiului Oscar în sport. Cei doi au câştigat anul trecut 3 turnee de Mare Slam şi se află fiecare la al 3-lea Premiu Laureus din carieră.

 

Un grup de jurnalişti sportivi din peste 80 de ţări realizează selecţia sportivilor nominalizaţi, care stabilesc o listă scurta cu câte 5 nominalizaţi la fiecare categorie.

 

Câştigătorii sunt desemnaţi apoi, prin vot secret, de membrii Academiei Laureus World Sports, printre care se află şi celebra noastra gimnastă Nadia Comăneci.

 

Foto: Hepta, Andrei Nourescu

 

Novak DjokovicNovak Djokovic

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton