Rodica Budurcă s-a retras de la Burlacul! Concurenta a suferit un accident grav de mașină

 Oana Pantazi
.

Rodica Budurcă s-a retras de la Burlacul, după ce a suferit un accident grav de mașină. Concurenta se număra printre favoritele la inima lui Andi, însă este nevoită să părăsească show-ul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, Rodica Budurcă s-a retras de la Burlacul, după ce, din nefericire, a suferit un accident grav de mașină. Carismatica blondă, în vârstă de 25 de ani, studentă la Medicină, se număra printre favoritele la inima lui Andi, însă drumul ei în competiție se oprește aici.

img-12-1024×683-1img-12-1024×683-1

Rodica Budurcă se retrage de la Burlacul!

La doar 25 de ani, Rodica este și o femeie de afaceri cu potențial, ea având deja propria afacere – un salon de înfrumusețare. Tânăra a intrat în competiție cu șanse mari, reușind să fie aleasă din 150 de candidate și, mai mult, numărându-se printre cele 15 tinere care au primit un trandafir de la Andi.

Din păcate, în urma unui accident nefericit, Rodica Budurcă se retrage din show, punând capăt astfel drumului său în competiție și șansei de a deveni aleasa lui Andi.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent: „Am pornit într-o călătorie de meditație”. EXCLUSIV

Citește și: Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România: 'Așa a decis Andrei'

Citește și: Gina Pistol a ajuns acasă cu fetița. Smiley, declarații emoționante despre prima noapte în trei: 'Este minunată'

Citește și: Cine este Deea Constantinescu de la Mireasa sezon 3. Vrea un bărbat care să câștige mai mult decât ea

Chiar dacă nu a cunoscut identitatea Burlacului înainte de show, tânăra studentă la Medicină a ales să-și încerce norocul, în speranța că își va găsi jumătatea. Acum însă a fost nevoită să renunțe la drumul său în competiție, din cauza unui accident nefericit.

„Medicul mi-a spus că nu pot veni, trebuie să mă retrag', a anunțat Rodica prin intermediul unui apel video. 

Are propria afacere la 25 de ani

Rodica Budurcă se retrage de la Burlacul, dar a fost cu siguranță una dintre concurentele cu mari șanse de a câștiga show-ul. La doar 25 de ani, împliniți în timpul ocmpetiției, este studentă la Medicină și are și propria afacere – un salon de înfrumusețare.

Rodica și-a pus mereu cariera pe primul loc, așa că independența financiară este extrem de importantă pentru ea. Când a intrat în competiție, concurenta a mărturisit că își dorește un bărbat care să câștige cel puțin la fel de mulți bani ca ea.

„Am pus cariera pe primul loc pentru că nu am avut lângă mine o persoană căreia să îi dedic absolut tot timpul meu. Am început să muncesc de la 15 ani! Sunt o femeie independentă financiar și aș prefera să am un bărbat care are cel puțin aceleași venituri ca și mine', a afirmat Rodica Budurcă, la Burlacul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton