Robert de Niro și Grace Hightower divorțează. Aveau o căsnicie de peste 20 de ani

 Stamen Diana
.

Robert de Niro și Grace Hightower divorțează, după mai bine de 20 de ani de căsnicie. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, însă între cei doi nu mai este cale de împăcare, decizia fiind deja luată.

Deși erau împreună de mai bine de 20 ani, Robert de Niro și Grace Hightower au decis că este momentul ca fiecare să o ia pe drumuri diferite, anunță presa internațională. Cei doi actori au împreună doi copii, un băiat în vârstă de 20 de ani și o fetiță în vârstă de 6 ani.

Nu este prima dată când cei doi se despart. În anul 1999, Robert de Niro mai depusese actele de divorț, însă cinci ani mai târziu a reînnoit jurămintele cu Grace Hightower.

Robert de Niro, în vârstă de 75 de ani, a mai fost căsătorit 12 ani cu Diahnne Abbott cu care are doi copii. Actorul mai are doi copii și cu Toukie Smith. Pentru Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, aceasta era prima căsătorie.

Citește și: Paris Hilton s-a despărțit de Chris Zylka după 10 luni de logodnă!

Citește și: Melania vrea să divorțeze de Donald Trump. Când ar putea avea loc despărțirea

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton