Robbie Williams şi Ayda Field au sărbătorit 6 ani de căsătorie

 Florentina Liutic
.

Au trecut 6 ani de când Robbie Williams se căsătorea cu Ayda Field în cadrul unei ceremonii romantice desfăşurate în Beverly Hills.

 

13669783_10153961659114107_4084344687290773922_n

 

Artistul le-a dezvăluit fanilor săi o fotografie de la nunta însoţită de un mesaj simplu, dar foarte frumos pentru Ayda, căreia i-a mărturisit încă o dată că o iubeşte. „6 years ago today. I love you, Ayda”.

 

Mireasa a purtat atunci o superbă rochie albă, cu corset, în timp ce în părul lăsat liber a avut flori, iar Robbie a îmbrăcat în ziua cea mare un smoking negru. Pentru nunta lor, grădina a fost astfel amenajată încât aranjamentele florale au format cuvântul „love' (dragoste). Mirii au organizat pentru invitaţii lor un cocktail, petrecerea prelungindu-se târziu în noapte, iar ei au dansat aproape tot timpul.

 

„Ayda arăta precum cea mai frumoasă fată din lume', spunea Robbie Williams care mărturisea ca se simte cel mai fericit bărbat. Ayda a reuşit să accepte trecutul de mare seducător al lui Robbie Williams, care a avut relaţii cu modelele Rachel Hunter  si Tania Strecker, dar şi cu cântăreţele Nicole Appleton şi Geri Halliwell.

 

Între timp, cei doi au devenit părinţi de doua ori, în 2012 născându-se Theodora Rose, iar în 2014, fiul lor, Charlton Valentine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton