Robbie Williams s-a dezinfectat cu gel antibacterian după ce a dat mâna cu fanii

 Adina Vilcea
.

Oricine și-ar dori să poată da mâna cu idolul său. De Revelion, în timpul concertului 'Robbie Rocks Big Ben Live', susținut în Westminster Central Hall din Londra, Robbie Williams le-a făcut această surpriză fanilor săi și a coborât în mulțime pentru a da mâna cu ei. Însă atunci când a revenit pe scenă, artistul a făcut un gest ce a provocat reacții în lanț pe rețelele de socializare.

 

 

În timpul concertului 'Robbie Rocks Big Ben Live'susținut în Londra, în noaptea de Anul Nou, Robbie Williams le-a oferit fanilor un moment de neuitat. În timp ce interpreta piesa 'Auld Lang Syne', a coborât în mulțime și a dat mâna cu mai mulți dintre cei prezenți, dar în momentul revenirii pe scenă, artistul și-a dezinfectat mâinile cu un gel antibacterian, chiar în fața spectatorilor. Cum era de așteptat. gestul său a fost filmat și viralizat pe rețelele de socializare.

https://www.youtube.com/watch?v=TC2txXKW61w

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton