Rita Ora s-a despărțit de producătorul Romain Gavras. De ce și-au spus "adio" după doar 6 luni de relație

 Cica Cristina
.

Rita Ora și producătorul Romain Gavras s-au despărțit după doar jumătate de an de relație. S-au aflat și motivele pentru care au decis să-și spună „adio”, după un timp atât de scurt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rita Ora s-a despărțit de producătorul Romain Gavras. Mulți credeau că relația lor se consolidase, însă se pare că lucrurile nu au funcționat pentru ei.

Pandemia de coronavirus și-a pus amprenta asupra relației lor. Povestea lor de dragoste s-ar fi terminat din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei. Se pare că în timpul carantinei cei doi s-au văzut foarte rar, ceea ce le-a afectat atât de tare relația, încât să decidă să pună punct.

Celebrities attend the 38th edition of the Brit AwardsCelebrities attend the 38th edition of the Brit Awards

Cei doi s-au despărțit în condiții amiabile, a spus o sursă apropiată cuplului. Nu mai formează un cuplu din cauza distanței, însă vor rămâne prieteni.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație:”Ajunsesem să nu mai funcționăm”

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:”Mi-am văzut iubirea vieții plecând”

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit:”Nu a fost pentru nimeni ușor”

Citește și: Randi s-a infectat cu COVID-19:'Am învățat că viața este extrem de fragilă'

Rita Ora a plecat în Australia după ce s-a despărțit de iubit

După despărțire, Rita Ora a plecat în Australia pentru a filma în cadrul show-ului „The Voice”. Momentan, trebuie să stea timp de două săptămâni în carantină, pentru a respecta protocolul din această țară.

Reamintim că frumoasa solistă a mai avut o relație cu DJ-ul Calvin Harris. Au avut o relație din luna mai 2013 până la începutul anului 2014. Motivul depărțirii: DJ-ul a invocat că simțea că viața lui personală e urmărită de toată lumea.

În luna noiembrie a anului 2018, Rita Ora s-a despărțit și de producătorul muzical Andrew Watt, cu care a avut o relație timp de doi ani. Apoi, ar fi avut și o relație cu actorul Andrew Garfield, care, de asemenea, nu a funcționat.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton