Rita Mureșan, fotografie rară alături de cele două fiice: "Ele sunt tot..."

 Raiciu Adriana
.

Rita Mureșan se poate declara o femeie împlinită! Are o carieră de succes, dar este și mămica unor fete extrem de frumoase. Gloria și Rebeca îi seamănă leit, iar mama lor se laudă tot timpul cu ele pe rețelele de socializare. Iată imaginea emoționantă postată de fosta creatoare de modă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan a fost una dintre cele mai apreciate creatoare de modă de la noi din țară. Deși se bucura de un adevărat succes, diva a decis să părăsească România și să își caute noi pasiuni. Ei bine, pe lângă cariera de succes, vedeta are și două fete absolut superbe, Gloria, în vârstă de 22 de ani, iar Rebeca, în vârstă de 25 de ani.

ritarita

Cele două îi seamănă leit, iar mama lor se laudă tot timpul cu ele pe rețelele de socializare. De curând, Rita Mureșan a postat o fotografie de colecție alături de Gloria și Rebeca, iar fanii au apreciat-o imediat! Iată și ce mesaj a transmis aceasta!

Citește și: Cu ce se ocupă și unde locuiește Rita Mureșan, acum:„Am primit o diplomă de…'

Citește și: Rita Mureșan a împlinit 49 de ani.Vedeta a petrecut fără fiicele sale

Citește și: Anamaria Prodan, încă un atac dur la adresa lui Reghe:'Am tras de el să-l fac cunoscut, respectat și..'

Citește și: Kate Middleton a transmis un mesaj important pentru mamele din întreaga lume:„Nimeni nu este imun la anxietate și depresie în această perioadă’

Rita Mureșan, fotografie rară alături de cele două fiice

Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație foarte bună după despărțire. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebeca.

Cele două fiice ale creatoarei de modă stau acum în țări diferite și se văd rar. Însă, de curând, acestea s-au reîntâlnit cu mama lor, iar momentul a fost imortalizat. Rita a postat în mediul online o fotografie în care apar cele două surori, dar a scris și o descriere emoționantă.

„Ele sunt tot. Mamă mândră. O iubesc pe Gloria. O iubesc pe Rebeca”, a scris Rita Mureșan în dreptul fotografiei cu fiicele sale.

Rita Mureșan a suferit după plecarea fiicelor sale

După ce fiicele sale au decis să plece din casa parintească, pentru a-și construi un viitor, Rita Mureșan a suferit teribil. Totodată, cea de-a două experiență de acest gen a trăit-o când mama ei s-a stins din viață. La momentul respectiv, a săbit foarte multe, undeva 12 kilograme, în 3-4 zile.

„Nu sunt datoare nimănui să dau vreo explicație, însă organismul meu reacționează așa cum își dorește el. Nu pot să îl înțeleg, sinceră să fiu. De exemplu, pe șocuri emoționale se spune că pierzi kilograme. Al meu pierde sau ia. Când a plecat mămica mea am pierdut vreo 12 kilograme, în 3-4 zile, foarte mult, și când a plecat Rebecca – că ăla a fost șocul – corpul meu a decis să adune kilograme” ,  povestea Rita Mureșan.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton