Rita Mureșan, dezvăluiri în lacrimi despre accidentul fiicei sale: "80 de kilograme de marmură i-a rupt mâna în două"

 Dumitrache Laura
.

Rita Mureșan a fost invitată la emisiunea „În Oglindă”, unde a vorbit despre accidentul fiicei sale, Rebecca. Viața creatorei de modă s-a schimbat radical în momentul în care fata ei a suferit un accident tragic. În încercarea de a salva un copil, tânăra a fost lovită de o masă cu blat de marmură de 80 de kilograme care i-a rupt mâna în două.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan a făcut dezvăluiri impresionante. Fiica ei, Rebecca a suferit un accident în urmă cu 15 ani, atunci când se afla la ziua unei prietene. Mâna ei a fost ruptă în două, iar mai apoi a fost supusă la 8 operații. Creatoarea de modă a povestit cu ochii în lacrimi incidentul prin care a trecut.

rita muresan declaratiirita muresan declaratii

Fiica vedetei a fost supusp la 8 operații, prin care mâna i-a fost reconstruită. Blatul de marmură cântărea 80 de kilograme, iar mâna i-a fost distrusă. Rita Mureșan a trecut prin momente cumplite cu fiica ei, iar recuperarea a durat ani de zile. Creatoarea de modă s-a învinovățit mult timp pentru că nu a luat-o pe Rebecca la Istanbul.

Citește și: Cum arată Rita Mureșan, după ce a reușit să slăbească enorm, din nou:„Prin suferință'

Citește și:Povestea neștiută dintre Rita Mureșan și Horia Brenciu. Ce relație a fost între ei, de fapt:”A curtat-o cinci ani la rând”

Citește și:Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit într-un club, pe litoral.Cum au reacționat când s-au văzut

Citește și:Daniel Pavel și-a împrietenit actuala iubită cu fosta soție. A plecat în vacanță cu toată familia:„Am făcut o gașcă'

Rita Mureșan, dezvăluiri în lacrimi despre accidentul fiicei sale

Rita Mureșan are două fiice superbe, Rebecca și Glora. Vedeta are o relație apropiată cu fiicele sale care studiază amândouă în străinătate. Invitată în emisiunea În oglindă, moderată de Mihai Ghiță, Rita a făcut mărturisiri în lacrimi despre accidentul fiicei sale, Rebecca. În urmă cu 15 ani, tânăra a fost lovită de o masă cu blat de marmură de 80 de kilograme care i-a rupt mâna în două. Fiica acesteia a suferit opt operații, iar mâna i-a fost reconstruită și pusă la loc. Creatoarea de modă a povestit cu ochii în lacrimi toată întâmplarea.

„Rebecca era la un mare hotel din București, la o zi de naștere.S-a întâmplat acum 15 ani și venea de la toaletă și a văzut cum o masă înaltă de bar, cu un blat de marmură cade peste un copilaș mic care trăgea de ea.Ea a împins copilul și masa i-a căzut peste mână și i-a rupt mâna în două. Eu am căzut cu capul în farfurie când am văzut. Ea insista foarte mult să rămână la această petrecere, era a colegei ei de bancă.Noi am plecat la Istanbul, eu nu am vrut, în interiorul meu, am simțit să nu o las. Până la urmă m-a convins și când m-a sunat bona să ne întoarcem de urgență asta a fost.Avea 10 ani. Ne-am întors cu greu de urgență, nu am găsit avion, am vrut să cumpărăm efectiv o mașină dar era weekend. Când ne-am întors era deja operată prima oară.A avut opt operații”, i-a mărturisit Rita Mureșan lui Mihai Ghiță, la În oglindă.

Rita Muresan: ” Recuperarea a durat ani de zile”

Fiica Ritei Mureșan a fost supusă la 8 operații, iar mâna i-a fost construită. Blatul de marmură cântărea 80 de kilograme, iar mâna i s-a rupt imediat din cauza greutății. Recuperarea a durat ani de zile.

„Au fost necesare atât de multe operații pentru că acele 80 de kilograme de marmură i-au rupt mâna în două. A fost nevoie să o pună la loc, tendoane, vene și toate cele.(…) Recuperarea a durat ani de zile. La 18 ani ar mai fi fost nevoie de o operație ca să țină mâna dreaptă și mi-a zis că dacă vreau să facă operația o vreau doar pentru vanitatea mea(…) Eu i-am spus că vreau să îi fie ei bine”, a mai spus creatoarea de modă.

Rita Mureșan s-a învinovățit pentru că nu și-a luat fiica la Istanbul

Rita Mureșan a recunoscut că mult timp s-a învinovățit pentru că nu a luat-o pe Rebecca în Istanbul. Fostul model a dezvăluit că nu și-a ascultat instinctul, iar din păcate s-a produs tragedia.

Rita Mureșan a explicat că de aici a pornit drumul său către spiritualitate, pentru că multă vreme a fost traumatizată de tragedia Rebeccăi. „Mi-am reproșat că nu mi-am ascultat instinctul și nu am luat-o și pe ea cu noi la Istanbul(…) Așa am început dezvoltarea mea spirituală”,  a adăugat ea.

Sursa foto: Captura video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton