Rihanna s-a despărțit de iubit. Artista avea o relație de 3 ani cu Hassan Jameel

 Stamen Diana
.

Rihanna s-a despărțit de iubit. Artista avea o relație de 3 ani cu miliardarul arab Hassan Jameel. Vestea s-a răspândit rapid în toată presa din lume.

După 3 ani de relație, Rihanna a decis să pună punct poveștii de dragoste pe care o avea cu Hassan Jameel, potrivit TMZ. Cântăreața internațională și arabul miliardar au început să se întâlnească în anul 2017 și au fost extrem de discreți cu relația lor.

Oricât au încercat să-și țină relația departe de ochii curioșilor, Rihanna și Hassan Jameel au fost văzuți de mai multe ori împreună în vacanțe prin Europa.

Anul trecut, Rihanna a povestit în cadrul unui interviu că este îndrăgostită de Hassan Jameel și că își dorește să devină mamă.

Rihanna a fost bătută de fostul iubit, Chris Brown

Artistul a descris cum lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu se aștepta atunci când el a vorbit deschis despre trecutul său amoros cu o femeie care lucrase pentru el. Chris a spus că acele confesiuni au fost ca un șoc pentru Rihanna, chiar dacă îi spusese înainte că relația nu a avut nicio implicare romantică. Însă, de acolo, relația lor a început să fie violentă.

'Încă o iubesc pe Rihanna, dar voi fi sincer – ne-am luptat unul cu altul, m-ar fi lovit, aș fi lovit-o, dar niciodată nu a fost bine. A fost întotdeauna un punct de la care începeam să vorbim în genul <>. Dacă urc pe scenă, am o zgărietură pe față și trebuie să explic asta <> sau dacă ai o cicatrice sau o vânătaie trebuie să o machiezi. La dracu, niciodată nu am încercat să îmi pun mâinile pe nicio femeie. M-am simțit ca un monstru’, a explicat artistul.

FOTO: hepta

Rihanna-si-HassanRihanna-si-Hassan
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton