Rihanna a făcut publice primele imagini cu fiul ei. Cum arată băiețelul la 7 luni: "Încerci să..."

 Laciu Andreea
.

Rihanna este adorată de o lume întreagă, dar cântăreața s-a dovedit a fi incredibil de discretă după ce a devenit mamă pentru prima oară. După șapte luni de la momentul în care a născut, a făcut publice primele imagini cu fiul ei. Cu toate că nu se știe încă ce nume a ales pentru el, fanii s-au bucurat enorm pentru că au avut măcar ocazia să vadă copilul pe care artista îl are împreună cu iubitul ei, rapperul A$AP Rocky.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rihanna și A$AP Rocky au fost întâi prieteni foarte buni, apoi între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire. După o perioadă, artista a dezvăluit că urmează să devină mamă pentru prima oară. Au trecut deja șapte luni de când a venit pe lume fiul ei, dar l-a ținut ascuns de ochii curioșilor până acum. După această perioadă, cântăreața a decis să posteze un clip cu micuțul pe TikTok.

rihanna-.4jpg-1rihanna-.4jpg-1

Rihanna, primele imagini cu fiul ei

Viața artistei s-a transformat total în ultimii ani. A lăsat muzica pe locul doi, a devenit una dintre cele mai de succes femei de afaceri din lume, apoi a urmat sarcina. Rihanna a născut în luna mai, dar a ținut bebelușul departe de lumina reflectoarelor. Cântăreața a făcut un clip în mașină, apoi și-a creat un cont pe TikTok, acolo unde l-a publicat.

@rihanna

hacked

♬ original sound – Rihanna

Micuțul este vesel și încearcă la un moment dat să îi ia telefonul din mână Rihannei. Se aude și vocea ei pe fundal, în timp ce întreabă „Încerci să iei telefonul mamei?'. Într-o singură zi, videoclipul a atins deja pragul de patru milioane de vizualizări. Fanii au apreciat în număr foarte mare imaginile postate de artistă.

Citește și: Rihanna, înșelată de iubitul ei cu o româncă, înainte de a deveni părinți. Cine este Amina Muaddi

Citește și: Actrița Anca Dumitra s-a căsătorit. Primele imagini cu Geanina din Las Fierbinți la starea civilă

Citește și: Cât costă ținuta pe care Rihanna a purtat-o când a anunțat că este însărcinată. Suma e colosală

Citește și: Cum se înțelege Ema Uta cu fiicele iubitului ei, Alex Bodi: „Au o relație…'

Cum a cunoscut-o Smiley pe artistă

La un moment dat, iubitul Ginei Pistol a dezvăluit cum a ajuns să o cunoască, de fapt, pe Rihanna.

„Şerban spune că se duce afară să fumeze o ţigară şi cum pleca pe culoarul dintre mese, trece pe lângă el Rihanna. Iar Şerban nu o vede. Şi eu strigam la el. Se întoarce şi îi zic: „Băi, tu n-ai văzut-o pe Rihanna? Erai nas în nas cu ea.’. La un moment dat, spune cineva „Hai la Karaoke’.

Eu am crezut că mergem în alt club, dar de fapt era o cămăruţă mică, cu o masă şi câteva canapele şi toată lumea era adunată acolo. Eu cu Şerban eram singurii outsideri. Nu ne venea să credem în ce context ne aflam’, a povestit Smiley, conform Adevărul.

„Şerban a vrut să îmi facă o poză, dar a uitat că avea blițul pornit. Şi ca să se termine seara apoteotic, poc, blitzul direct în ochi la Rihanna. După care ea îi smulge telefonul din mână şi îi zice „Tu cine eşti? Că toată seara mi s-a părut că nu te ştiu’.

Ea i-a dat telefonul bodyguard-ului, iar el ne văzuse deja, ştia că nu suntem paparazzi. Văzuse cu cine am ajuns acolo. Şi a aşteptat să plece toată lumea, s-a uitat în telefon şi a văzut că nu sunt deloc poze. Şi după ce am plecat, stăteam în curtea casei cu Şerban, ne uitam în zare şi îi zic ‘Bă, tu-ţi dai seama că abia te-ai cunoscut cu Rihanna şi deja te-ai certat cu ea‘, a mai povestit Smiley.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton