Ricky Martin a mărturisit momentul în care și-a dat seama că este gay. S-a îndrăgostit de un actor faimos: „Am văzut filmul de 8 ori la rând”

 Lupescu Anca
.

Ricky Martin a recunoscut public că este homosexual, iar acum are o viață extrem de fericită, alături de bărbatul pe care îl iubește și cei patru copii. Cântăreţul s-a căsătorit recent cu Jwan Yosef, cel care îi este partener de viaţă de câțiva ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În 2008, Ricky Martin a devenit tată, el având doi gemeni cu o mamă surogat. Înainte de a recunoaște că este gay, Ricky a avut o relație de 14 ani cu vedeta TV, Rebecca de Alba. La un moment dat, artistul s-a gândit s-o ceară de soție.

 Artistul în vârstă de 48 de ani nu și-a recunoscut orientarea sexuală de la început

La un moment dat, și-a făcut curaj și întreaga lume a fost șocată. A recunoscut faptul că este gay în urmă cu 10 ani. Artistul s-a luptat multă vreme cu această idee și îi era teamă de ce vor crede oamenii despre el.

 Îi era frică și că persoanele din jurul lui și-ar putea da seama de asta.

 „Nu am deschis uşi pentru noi relaţii şi nu vorbesc despre relaţii romantice, vorbesc despre orice relaţie, pentru că nu voiam ca oamenii să mă cunoască prea mult. (…) Evitam chiar să stau şi să am o relaţie cool cu nişte producători uimitori sau mari regizori de film pentru că îmi era frică că dacă petrec mai mult de două ore cu mine şi-ar da seama care este natura mea. Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea”, a spus cântăreţul. 

În plus el a declarat că a descoperit că este gay după ce s-a îndrăgostit de o legendă de la Hollywood. Este vorba chiar de John Travolta. 

„Când am văzut scena în care John Travolta purta doar lenjerie de corp, am încremenit. Se ridică de pe scaun şi apoi se aşeza din nou. M-am întrebat: <> Apoi am văzut acelaşi film de opt ori la rând, fără să ştiu de ce”, a mai spus el.

În interviul pentru The Daily Show, Ricky Martin a spus că nașterea copiilor săi i-a schimbat complet viața. El a adăugat că speră ca și copiii săi să fie homosexuali. „Copiii mei sunt prea mici în acest moment, dar sper să fie gay”, asta pentru că orientarea sa sexuală l-a făcut să se simtă mai puternic. Declarația a stârnit un val de critici pe rețelele de socializare. 

Artistul a mai povestit ce răspuns le-a răspuns le-a oferit copiilor săi, Matteo și Valentino, când l-au întrebat: de ce au doi tătici? „Le-am spus că fac parte dintr-o familie modernă. Este un sentiment de libertatea foarte frumos”, a adăugat Ricky Martin. 

În 2010, cântărețul a dezvăluit că prietenii l-au sfătuit să nu recunoască faptul că este homosexual. 

images-1-11images-1-11

 „Prietenii mi-au spus atunci să nu anunț public orientarea mea sexuală.  Toți mi-au sugerat că nu o să mai am o carieră. Am acceptat să vorbesc pentru că am dorit să le demonstrez că oamenii mă vor accepta și că viața mea va rămâne la fel.”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton