Rich&fabulous - Ileana Badiu

 Florentina Liutic
.

După ce a cucerit industria frumuseții cu alura ei de femme fatale și mediul de afaceri prin business-ul pe care îl conduce, Ileana Badiu privește cu umor sprea ea însăși și spre ceilalți și nu-și refuză niciodată luxul suprem: acela de a râde cât mai mult alături de cei dragi.

 

Urmărindu-ți aparițiile în media sau contul de Face­book, pare că ai viața per­fectă. Pe modelul menaje­relor de la Hollywood, ce crezi că ar dezvălui despre tine un fost angajat intern dornic să devină celebru peste noapte?

Am o viață minunată pentru mine și sufletul meu, nu știu dacă pentru alții ceea ce trăiesc eu se cheamă perfecțiune. În plus, eu nu cred în perfecțiune, cred în frumusețea lucrurilor imperfecte, ca să fiu foarte sinceră. Nu cred că cineva din jurul meu ar putea „raporta vreun cancan de interes medi­atic. Toată lumea care se află în jurul meu pentru a mă ajuta cumva este foarte statornică, de mult timp alături de mine și asta pentru că atmosfera ca­sei mele este una pașnică și ve­selă. Prețuiesc enorm oamenii și cred în ideea extinsă de familie asigurându-mă că toți cei din jurul meu se simt respectați și prețuiți .

 

Cât ai muncit pentru a ajunge unde ești astăzi? La ce ai renunțat?

Știți expresia „în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică? Așa-i și cu succe­sul. În spatele oricărei destinații de succes se află un drum lung pavat cu multe eforturi. Am lucrat în timp ce studiam la facultate, învățam noaptea când alții de vârsta mea pe­treceau, am parcurs 11 ani de relație la distanță ca soțul meu să se poată forma profe-sional într-o țară unde medi­cina este extrem de avansată, am lucrat zile și nopți con­struind un business în timp ce prietenii mei se bucurau mai liber de viață, am renunțat la statul acasă în concediu de maternitate pentru a mă întoarce la biroul meu unde era necesară prezența mea. Acestea ar fi doar o parte din exemplele care demonstrează că orice lucru se construiește cu răbdare și efort… însă eu am învățat de mică faptul că tot ceea ce contează este dru­mul, nu destinația. Așadar, știu să apreciez construcția unui traseu și să mă bucur de fiecare etapă din acest parcurs.

 

De multe ori, e greu de atins un echilibru perfect între viața de familie și ca­rieră. Ai perioade în care simți că sacrifici unul din­tre cele două aspecte în defavoarea celuilalt?

Sigur că am perioade în care mi-e greu să păstrez acest echilibru fără să frustrez puțin măcar una dintre părți. Însă în ambele zone am lân­gă mine oameni pe care mă pot baza și care înțeleg ceea ce fac sau ceea ce simt. Mă simt susținută, iar acest lucru mă echilibrează în așa fel în­cât și eu pot să le fiu de folos celorlalți.

 

De când ai devenit mamă, care a fost cel mai greu moment?

A fi mamă pentru mine este cea mai mare bucurie, mi se pare ușor și minunat… cu conditia să-mi organizez ex­trem de bine programul în așa fel încât să-mi pot gestiona ziua. Doar așa reușesc să fiu și mamă și femeie de afaceri și soție și om cu viață socială. Cea mai mare provocare a fost pentru mine perioada de după naștere, în care mă simțeam ca într-o mașină de spălat și trăiam sentimente așa de contradictorii, încât aș fi vrut să fug de mine și de gân­durile mele. Atunci credeam că nu o să mă descurc cu toa­te, însă după trei luni lucru­rile au intrat în normal și am reușit să mă echilibrez bucurâ-nd-mă de copil și de viață.

 

De ceva vreme, folosești hashtag-urile #super40 și #acumștiu. Cred că noi toți avem un prag al conștientizării lucrurilor cu adevărat importante. Care erau credințele tale îna­inte și care sunt ele acum?

Înainte eram mult mai îndâr­jită și credeam că totul trebuie să îmi stea mie în putere, dar #acumstiu că multe lucruri se întâmplă pentru că așa este mai bine să se întâmple, că orice situație negativă are și o parte pozitivă, că doar cu „răbdarea treci marea și că a avea prieteni și familie este mai important decât orice succes material și social.

 

Ai regrete?

Cum ar zice Frank Sinatra „regrets, I have a few, but than again, too few to mention.

 

Ce te flatează mai tare, atunci când se spune că ești muza lui Pelger sau când ești numită femeia cu cele mai sexy picioare?

Sincer, nu cred că aș fi putut fi muza lui Pelger fără să am pi­cioare așa sexy. (râde) Ambele mă flatează, desigur.

 

 

LA SUUUPERLATIV…

 

  • Cea mai mare extravaganță – când am plecat spre locul căsătoriei mele, la mare, cu un velier, în ciuda faptului că era furtună de gradul 5 pe mare.
  • Cel mai spectaculos loc vizitat – Africa de Sud.
  • Cea mai emoționantă surpriză din partea lui Că­tălin – când a venit de la München în 3 ore de la mo­mentul în care l-am anunțat ca iar mi-am rupt și mâna și piciorul.
  • Cel mai mare ghinion – când am fost într-un re­sort de 5 stele în Kenya și am făcut malarie.
  • Cel mai tare am râs – râd tot timpul împreună cu Ana, prietena mea de-o viață. Râdem de noi, de alții și, în principiu, de orice cu poftă.
  • Cel mai stânjenitor moment din viața mea – când am leșinat în biserică (la nunta unei prietene unde eram domnișoară de onoare), pentru că luasem un diuretic ca să fiu cu un kilogram mai slabă.
  • Cea mai incredibilă coincidență – când am constatat că toata lumea pe care o iubesc eu este în zodia Racului: Ana (prietena mea), Horia (soțul ei), Tereza (asociata mea), Cătălin, soțul meu… și Sasha, care trebuia să fie Leu doar că s-a născut tot Rac.
  • Cel mai extravagant cadou primit – portretul meu supradimensionat.
  • Cel mai tare mă stresez – când îmi lipsește tim­pul.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto MARIUS BĂRĂGAN, LUCIAN MITIU, ARHIVA PERSONALĂ A VEDETEI

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton