Rich&fabulous: Emily Ratajkowski - Bruneta sexy urmărită de milioane de oameni

 Florentina Liutic
.

Apariția în videoclipul lui Robin Thicke, „Blured Lines', i-a deschis porțile spre celebritate, rolul aman­tei din filmul „Gone Girl' a făcut-o faimoasă în lumea întreagă, iar acum, Emily Ratajkowski se bucură de toată atenția presei.

 

În 2013, toată lumea se întreba cine e bruneta sexy din vide­oclipul „Blured Lines, unde purta doar o pereche de bikini. Emily Ratajkowski avea numai 21 de ani când a acceptat să apară topless în controversatul clip al lui Robin Thicke, acela fiind și momentul în care numele ei, deși greu de pronunțat, a ajuns pe buzele tuturor. „Este blestemul existenței mele, a declarat modelul într-un interviu acordat publicației In­Style UK. Dar iată că acel clip s-a dovedit a fi, de fapt, biletul ei spre o carieră de succes. După ce s-a dezbrăcat aproape complet, în 2014 Emily a încins imaginația bărbaților în „Gone Girl, unde a interpretat-o pe amanta personajului lui Ben Affleck. De altfel, acesta a fost și debutul ei actoricesc. „Vreau să mă fac cu­noscută pentru felul în care joc, nu pentru corpul meu, declara Emily în Editorialist, însă este cam greu de crezut că regizorii îi vor da roluri bazându-se strict pe talentul ei actoricesc, și nu pe formele care au făcut-o celebră… cel puțin pentru început.

 

URMĂRITĂ DE MILIOANE DE OAMENI

Considerată una dintre femeile cu cei mai frumoși sâni naturali de la Hollywood, Emily demonstrează că merită din plin toate apelativele sexy pe care le-a primit. Contractele vin pe bandă rulantă, atât din industria cinematografică, unde are deja două filme ce urmează a fi lansate anul acesta, cât și din campaniile de publicitate, pentru care încasează sume fabuloase, iar pe contul de Instagram este urmărită de peste 12 milioane de oameni, că­rora le oferă zilnic cele mai hot fotografii cu ea. Această expunere i-a mai adus un plus, acela de a fi primită în gașca celor mai cool modele ale momentului: Bella și Gigi Hadid, Cara Delevingne și Kendall Jenner, alături de care apare frecvent la evenimente. Incredibil de frumoasă și cu un trup perfect, bruneta și-a creat o imagine bine ancorată în lumea showbizului, fiind una dintre vedetele care adoptă fără probleme ținute clasice, elegante, dar căreia i se potrivesc perfect și aparițiile provocatoare. Născută în Londra, dar crescută în Los Angeles, Emily spunea că nudita­tea nu a fost niciodată un subiect tabu în familia ei. Împreună cu părinții săi, a petrecut multe veri în Europa, pe plajele din Mallorca. „Mergeam la plajă topless, iar în jurul meu am avut întotdeauna cărți de artă pline cu desene cu femei dezbrăcate. N-am văzut niciodată asta ca pe un lucru sexual, declara Emily în The San Diego Union Tribune, așa că n-ar trebui să ne mai mire ușurința cu care renunță la haine. Bruneta însă recunoaște că s-a săturat de statutul ei de bikini babe, temându-se că asta i-ar putea afecta cariera cinematografică. Totuși, când ajungi sufici­ent de cunoscut, curiozitatea oamenilor crește și mai mult, chiar dacă le oferi deja acces la viața privată prin intermediul rețelelor de socializare. Așa se face că, până acum, Emily a fost victima hackerilor de două ori, ultima dată chiar la începutul acestui an, când i-a fost spart contul de iCloud, iar sute de imagini ce o înfățișau în ipostaze incendiare au ajuns pe internet.

 

ADINA VÎLCEA Foto NORTHFOTO

 

Emily RatajkowskiEmily Ratajkowski

 

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton