RICH & FABULOUS - Olivia Palermo

 Florentina Liutic
.

În era fetelor socialite și a fashionistelor de top, Olivia Palermo întoarce lumea New York-ului cu susul în jos. Următoarea generație de networkeri e deja aici.

 

Olivia l-a întâlnit pe viitorul soț, Johannes Huebl, la o petrecere tematică. Ea era costumată în prostituată de lux. El era deghizat în Hugh Hefner. „It was just so meant to be', cum ar spune americanii.

 

Huebl, fotomodel de origine germană, e cunoscut datorită carierei sale în modelling. Olivia e cunoscută pentru că soarbe șampanie la evenimente mondene și pozează în outfit-uri mai scumpe decât un apartament cu două camere din New York. Are 30 de ani și face parte din ceea ce presa americană numește „the new socialites. Ca mai toate fetele socialite, Olivia ra-reori scoate vreun cuvânt. Știe că nu vorbitul îi aduce bani, ci fashionistele care îi pândesc fiecare apariție publică. Fiecare outfit. Fiecare poză. Și, deloc surprinzător, povestea Oliviei a început tocmai cu o poză.

 

Dacă ești o tânără care vrea să capete recunoaștere socială în New York și dai nas în nas cu fotograful vedetelor, Patrick McMullan, poți considera că Universul ți-a pus mâna în cap. McMullan a descoperit-o în mulțimea pestriță de la o licitație Sothebys și a fotogra-fiat-o. Nu a mai fost mult până când fashionistele din lumea întreagă au suspinat la unison și au început să o caute pe noua senzație pe Internet. Fiica unui dezvoltator imobiliar de origine italiană și a unui designer, Palermo s-a născut și a crescut în Connecticut, Statele Unite. A devenit cunoscută în 2008, o dată cu apariția în reality show-ul The City, un serial despre viața tinerilor privilegiați din New York. Apariția din The City a propulsat-o în redacția revistei Elle, în departamentul de PR al celebrului fashion designer Diane von Furstenberg și într-o agenție de modelling. Între timp a mai bifat și numeroase contracte de ima-gine, lansarea unei linii de bijuterii și o colaborare cu celebrul Stuart Weitzman, care a invitat-o să creeze o linie de pantofi.

 

Dressing-ul Oliviei e pe jumătate grota magică a lui Alladin, pe jumătate hățișul pestriț de haine pe care îl găsești la orice garage sale. Fiecare haină are cusută în interior o etichetă specială: astfel, totul – de la Azzedine Alaïa, la Balmain – e inven-tariat pentru posteritate. Pentru că și moda e – până la urmă – o formă de comunica-re cu generațiile viitoare, iar Olivia știe foarte bine asta.

 

Într-unul din sutele de filmu-lețe de pe YouTube, Olivia nu mai pozează. Încolțită de un reporter la o petrecere, Olivia vorbește. În timp ce trece printre ceilalți invitați, pantofii ei Louboutin bat ritmul ca un metronom pe podeaua de marmură. Până la finalul petrecerii, Olivia se va fi pupat cu toți cei peste 700 de invitați. Face parte din job, până la urmă. „Nu te obosesc niciodată paparazzi? Petrecerile?, o întreabă la un moment dat reporterul. „Nu. Am moștenit energia bunicii. Îmi plac oamenii. Și moda. Nu mă văd făcând altceva. Cam atât durează momentul de magie în care Olivia vorbește. În următorul cadru o vezi pozând din nou, la panou: zâmbet strălucitor, pantofi Louboutin, geantă Jimmy Choo și un pahar de prosecco în mână. Fotograful trage mai multe poze, pe care fanii Oliviei le vor vedea online a doua zi.

 

Faptul că blitz-urile camerelor foto nu rețin fețele frumoase mai mult de câteva secunde nu pare să întunece zâmbetul Oliviei. Anul trecut a făcut 10 milioane de dolari. Lumea vrea să o vadă. Să citească despre ea. Iar asta e tot ce contează. Ea e noua Paris Hilton. Minus sex tape-ul.

 

PE SCURT

 

Viață sentimentală: Olivia nu are o viață sentimentală atât de agitată precum și-ar dori presa mondenă. Din 2008 iubește același bărbat, pe Johannes Huebl.

 

Prieteni: Olivia e prietenă cu alte socialites precum Ally Hilfiger și fii­cele lui Keith Richards, Theodora și Alexandra.

 

Controverse: Pe lista oamenilor care nu o îndrăgesc pe Palermo se află Tinsley Mortimer ‒ pe care probabil ai văzut-o în Elle și Vogue și te-ai întrebat: „cine naiba e fata asta care stă lângă Gwyneth Pal­trow și P. Diddy?' ‒, dar și Valentine și Olga Rei, creatoarele site-ului SocialiteRank.com, care a dat publicității în urmă cu câțiva ani o scrisoare în care Olivia cerșea să fie acceptată în lumea socialite. Paler­mo a negat mereu autenticitatea scrisorii și a dat site-ul în judecată.

 

Gabriela I. Bădică, Foto: Hepta, Northfoto

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton