Revista Avantaje - Gala Premiilor FEMEIA ANULUI 2015

 Florentina Liutic
.

Ca în fiecare an, revista Avantaje aduce în lumina reflectoarelor femei obișnuite cu povești neobișnuite, eroine anonime care prin inițiativa lor fac din lumea în care trăim o lume mai bună.

 

Revista Avantaje a premiat aseară femeile de succes din România, în cadrul galei anuale „Femeia Anului 2015”.  Evenimentul a fost prezentat de Sonia Argint Ionescu, iar la cele opt categorii alese de organizatori au concurat femei implicate în diferite domenii.

 

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Excelență în Jurnalismul Social: Melania Medeleanu, co-fondator al MagiCAMP – tabără pentru copiii cu afecțiuni oncologice.

 

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Inițiativă în Sprijinul Semenilor: Cosmina Grigore, supraviețuitoare a cancerului de sân, patient coach în proiectul Lasă cancerul să te vindece, adresat pacienților cu cancer și celor care vor să prevină această boală.

 

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Ambasador al Artei Românești peste Hotare: Chris Simion, fondatoarea companiei de teatru DAYA și a teatrului de avangardă în România.

 

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului: Alina Vasea, președinta Asociației Dăruiește Aripi, pentru proiecte caritabie în domeniul medical, în cadrul Spitalului Județean din Constanța.

 

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Responsabilitate și Implicare Socială: Diana Șucu, președinta Fundației Mobexpert, pentru activitatea caritabilă.

 

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Promovarea și Apărarea Drepturilor Femeii: Aurora Marin, de la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între femei și bărbați.

 

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Antreprenoriat la Feminin: Cristina Chiriac, președinta Asociației Naționale a Antreprenorilor și inițiatoarea campaniei „Flori de ie”.

 

Titlul Femeia Anului 2015 la categoria Proiecte de Advocacy și Prevenirea  Violenței asupra Femeilor: Simona Voicescu, președinta Asociației Necuvinte, pentru promulgarea legii prin care ordinul de proiecție a victimelor se emite în 72 de ore.

 

Premiul special al redacției revistei Avantaje – prilejuit de împlinirea a 20 de ani de când revista există pe piață – i-a fost înmânat lui Teo Trandafir.

 

Adina Vilcea

 

Diana Sucu – Implicare si responsabilitate socialaDiana Sucu – Implicare si responsabilitate sociala

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton