Rețeta de salată care a ajutat-o pe Oana Roman să slăbească. Vedeta și-a dezvăluit secretul

 Dumitrache Medeea
.

Oana Roman a făcut multe schimbări în viața ei, în ultima perioadă. Printre acestea se regăsește și alimentația. Vedeta a reușit să slăbească considerabil și asta se vede cu ochiul liber. Oana Roman a dezvăluit care este rețeta de salată cu ajutorul căreia a slăbit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman este admirată de mulți pentru ambiția de care a dat dovadă. Vedeta a reușit să slăbească foarte mult, iar fanii ei s-au întrebat care este secretul. Ei bine, Oana Roman a dezvăluit rețeta de salată care a ajutat-o să slăbească.

oana-roman-deschidereoana-roman-deschidere

Rețeta de salată a Oanei Roman

Oana Roman a reușit să scape de multe kilograme și și-a asumat un stil de viață sănătos. Deși a slăbit mult, vedeta nu se oprește aici și continuă să mănânce numai alimente bune, după ce a renunțat la tot ce o făcea să acumuleze kilograme.

Citește și: De ce s-au împăcat Oana Roman și Marius Elisei:

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat.

Citește și: Lili Sandu, de urgență la spital cu copilul! Cum se simte Thomas Jay:

Citește și: Loredana Groza spune că nu are operații estetice:

Mulți s-au întrebat care este secretul ei, ce mănâncă acum Oana Roman pentru a scăpa de kilogramele nedorite. Fiica lui Petre Roman a răspuns curioșilor pe Instagram și le-a dezvăluit rețeta de salată care o ajută în dieta ei.

Oana Roman confirmă faptul că nu trebuie să mănânci doar ce nu-ți place dacă vrei să slăbești. Rețeta de salată pe care a transmis-o urmăritorilor ei din social media este chiar gustoasă, după cum spune vedeta.

O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de slată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!', a spus Oana Roman.

Oana Roman trebuie să se opereze după ce a slăbit

Oana Roman a organizat pe Instagram o sesiune de întrebări, fiind dispusă să răspundă curiozităților urmăritorilor ei. Partenera lui Marius Elisei a fost întrebată dacă mai are complexe în ceea ce privește aspectul fizic.

Vedeta a spus că niciodată nu a avut complexe legate de corpul ei, însă a dezvăluit că are o sigură problemă de care va scăpa cât mai curând. Drept urmare, Oana Roman a spus că va fi supusă unei intervenții chirurgicale, în toamnă.

Eu complexată n-am fost niciodată, am o singură problemă pe care vreau să mi-o rezolv, iar pentru asta o să fac în toamnă o abdominoplastie. În rest eu complexe n-am avut‘, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton