Replica Biancăi Drăgușanu, după ce Irinel Columbeanu a ironizat-o la iUmor: "Mai periculos decât omul rău e omul care..."

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu a publicat, pe Instagram, o serie de mesaje pe post de replică pentru Irinel Columbeanu, după ce fostul milionar a ironizat-o la iUmor. Bianca a evitat să-i dea acestuia o replică directă, însă fanii ei sunt convinși că postările ulterioare ale blondei i-au fost dedicate lui Iri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prima postare cu tâlc făcută de Bianca Drăgușanu este cea în care apare un tigru, iar pe imagine este notată următoarea idee: Mai periculos decât omul rău e omul care se preface că e bun'.

Bianca Drăgușanu a scris Karma' într-una dintre postări, iar fanii ei de pe Instagram au bănuit că ar fi un mesaj îndreptat fostul milionar care a locuit mulți ani într-o vilă impunătoare din Izvorani și și-a pierdut aproape toată averea care era estimată la 90 de milioane de euro.

Printre glumele acide făcute de Irinel Columbeanu în cadrul show-ului de la Antena 1 se numără și una la adresa Biancăi Drăgușanu, iar cele mai multe sunt autoironii.

Sunt Irinel Columbeanu și mă puteți recunoaște după Bentley. Adică sunt eu, omul fără Bentley. Ciudată e viața asta, te pune în cele mai interesante poziții. Bianca Drăgușanu ar putea să confirme această idee. Au fost aici nume importante… ca: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Șerban Pavlu. Asta m-a speriat. Ce să caut eu aici? Dar, am văzut-o și pe Maria Buză și m-am mai liniștit un pic', a spus Iri pe scena iUmor.

129116546_1288913258110269_2136021365072452764_n129116546_1288913258110269_2136021365072452764_n

Bianca Drăgușanu a mai publicat un mesaj subliminal, care pare că este destinat către cei care o critică: Sunt magie și putere, sunt aici să trăiesc, să râd, să iubesc, să celebrez, să mă dezvolt și să contribui. Eu sunt magie și putere, iar în această amintire, eu sunt liberă!'.

În alte postări, Bianca Drăgușanu dansa și arăta, astfel, cât de fericită este și cât de puțin o afectează gura lumii și atenționa că „O femeie tăcută este pe cale să schimbe totul!”. Totodată, Bianca informează pe toată lumea că „Nimeni nu este perfect…. Eu sunt Nimeni!”, în stilul care o caracterizează.

Tot ca un sfat pentru Irinel ar putea fi și o altă postare a Biancăi în care spune: „Trei lucruri în viață rămân private: averea, viața amoroasă și următorul film!”.

Citește și:

Lavinia Pârva, adevărul despre căsnicia cu Ștefan Bănică și zvonurile că ar divorța: „Am un notar care…”

Augustin Viziru, primele declarații după ce a câștigat Ferma: „Au fost niște situații destul de ciudate”

Nicolas Cage are doi nepoți români! Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Irinel Columbeanu a făcut haz de necaz de sărăcia lui, la iUmor

Irinel Columbeanu le-a dat tuturor la iUmor o lecție de viață, făcând haz de necaz de sărăcia în care a ajuns să se zbată.

Cu un zâmbet trist în colțul gurii și cu o expresie care i-a cam derutat pe jurați, care nu se așteptau să îl vadă și nu prea au știut cum să reacționeze, Irinel Columbeanu a făcut un stand-up foarte bun la iUmor, autoironizându-se cu mult umor.

„Am venit până aici în plimbare. Fac exerciţii, nu vreau să obosesc ca să nu mă aşez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, aşa că nu vreau să mai aud de ele!', a glumit Irinel Columbeanu la iUmor.

Fostul milionar de la Izvorani a amintit și de momentele în care nu se uita la bani, amintind, în hazul general că… „La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton