În ce relații a rămas Iulian Nunucă cu Tudor Chirilă, după Vocea României: "Reacția lui a spus totul"

 Radulescu Ruxandra
.

În ce relații a rămas Iulian Nunucă cu Tudor Chirilă, după Vocea României. Iulian Nunucă a încântat o întregă țară de fiecare dată când a urcat pe scena de la Vocea României, iar publicul l-a răsplătit votându-l marele câștigător al sezonului. Iulian Nunucă, în vârstă de 18 ani, a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă care a crezut în talentului tânărului încă de la început. Nunucă și mentorul său de la Vocea României au împărtășit o conexiune specială, iar Chirilă continuă să-l sfătuiască și acum în privința carierei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce relații a rămas Iulian Nunucă cu Tudor Chirilă, după Vocea României. Iulian Nunucă a devenit, la 18 ani, câștigătorul celui mai recent sezon de la Vocea României. Adolescentul a crescut într-o familie de romi, în condiții modeste, iar muzica a fost marea sa pasiunea de când era copil. Nunucă a plecat cu un premiu de 100.000 de euro, ce-l va ajuta să-și dezvolte talentul. Omul care l-a ajutat susținut pe Iulian Nunucă de-a lungul competiției a fost mentorul său, Tudor Chirilă. Iulian Nunucă a relatat cum se înțelege la acest moment cu artistul. Tânărul a menționat că a simțit încă de la început că rezonează foarte mult cu Tudor Chirilă, iar după concurs relația lor este în continuare una foarte productivă în ceea ce privește zona profesională.

iulian-nunuca-irina-baiantiulian-nunuca-irina-baiant

În ce relații a rămas Iulian Nunucă cu Tudor Chirilă, după Vocea României

Iulian Nunucă a fost desemnat de public câștigătorul de la Vocea României, după o finală spectaculoasă, în care a concurat alături de alți artiști foarte buni. Tudor Chirilă a fost cel care l-a îndrumat pe Iulian Nunucă de-a lungul concursului, iar în prezent relația dintre cei doi continuă. Juratul de la Vocea României nu a renunțat la rolul de mentor în ceea ce privește cariera fostului concurent. Iulian Nunucă a menționat că Tudor Chirilă este omul pe care se poate baza oricând are nevoie de un sfat.

Citește și: Câștigătorul Vocea României Iulian Nunucă a avut o copilărie plină de lipsuri: „N-am mâncat nimic, doar ca să…'

Citește și: Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022: „În continuare sunt același copil inocent. Nu realizez ce mi se întâmplă’

„Ne ținem în continuare aproape, păstrăm legătura, când am nevoie de sfaturi, nu ezit niciodată să i le cer, pentru că și el mi-a spus asta. Mă ajută ori de câte ori am nevoie', a spus Iulian Nunucă la „Vorbește lumea'.
„Nici nu cred că mi-a zis ceva. Pur și simplu, reacția lui a spus totul. În privirea lui am văzut acea emoție, care mi-a transmis așa multă susținere. Chiar și-a dorit din suflet să câștig. S-a văzut din emoțiile lui, din reacțiile lui. Nici nu a fost nevoie să spună prea multe lucruri pentru că s-a văzut asta și m-a susținut mult', a declarat acesta, potrivit unica.ro.

Ce va face Iulian Nunucă cu banii câștigați la Vocea României

Iulian Nunucă are o poveste de viață cu adevărat impresionantă. Adolescentual de 18 ani provine dintr-o familie de romi, cu posibilități financiare foarte modeste. Concurentul a povestit cum renunța la banii pentru mâncare și îi economisea pentru a lua lecții de canto. Nunucă a fost dintotdeaun pasionat de muzică, însă părinții săi îl vedeau mai degrabă lăutar decât cântăreț de muzică pop. Iulian Nunucă a câștigat un premiu de 100.000 de euro la Vocea României, ce-i va permite să evolueze în carieră. Iulian a precizat că i-ar plăcea să doneze o parte din sumă copiilor din medii defavorizate, ca un gest de recunoștință pentru harul ce i s-a dat.

Citește și: „Au salvat-o la propriu de două ori'. Cum se simte Mioara Roman, la câteva luni de la operația la șold

Citește și: Cristina Cioran și fiica ei au ajuns de urgență la spital: 'S-a produs internarea'. Cu ce probleme de sănătate se confruntă

„Banii, în mare parte, vreau să îi investesc în cariera mea și așa cum am mai spus, vreau să ofer ceva copiilor cu situație mai precară. Eu am ceva în gând de fiecare dată când vine vorba de asta. Atunci când primești, trebuie să dai, pentru că Dumnezeu îți va da și mai mult! Nu sunt fan mașini sau case cu piscină. Eu sunt tipul ală care se mulțumește dacă are unde să doarmă sau cu ce să se îmbrace și ce să mănânce', a mai mărturisit tânărul din Pașcani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton