Ce relație au acum Monica Anghel și Toni Grecu: „Am stat cu el în aceeași casă”

 Martin Lorena
.

Ce relație au acum Monica Anghel și Toni Grecu. Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute artiste și actrițe din România. Aceasta are foarte mulți prieteni din industrie, însă cel mai important este Toni Grecu, omul care a îndrumat-o către teatru și film.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel este o femeie superbă, carismatică, talentată și plină de viață, care aduce imediat zâmbetul pe buze în rândul publicului spectator. Ea și-a început cariera prin muzică, ulterior profesând ca actriță. Inclinația spre lumea teatrului și filmului a venit în perioada în care se afla în America, alături de Toni Grecu.

monicamonica

Aceasta a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care o are cu Toni Grecu. Iată declarațiile!

Citește și: Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme:'Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am ami multă energie'

Citește și: Cum arată Monica Anghel nemachiată, la 50 de ani.A slăbit enorm și e tunsă periuță

Citește și: Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu, în pragul nunții:'Am suferit când…'

Citește și: Fetița cea mică a Gabrielei Cristea, de urgență la spital.Ce probleme de sănătate are

Ce relație există între Monica Anghel și Toni Grecu

Monica Anghel a recunoscut faptul că are o relație extrem de specială cu Toni Grecu. Cei doi au și locuit în aceeași casă timp de o lună, atunci când se aflau în America. Ba mai mult, realizatorul de emisiuni TV și radio este cel care i-a recomandat artistei să înceapă o carieră în teatru.

„Prima colaborare cu Toni a fost imediat după Revoluție când am plecat într-un turneu în America și în Canada, la comunitățile românești de acolo. Timp de o lună de zile am stat cu el în aceeași casă. Continuă și astăzi colaborarea, suntem și foarte buni prieteni, în afara faptului că am lucrat și foarte mult timp împreună. Toni Grecu a fost cel care m-a întrebat de ce nu mă gândesc să fac teatru. A fost foarte importantă întâlnirea cu Toni, atunci, în America. În Toni am avut încredere, are fler', a declarat Monica Anghel pentru Ego.ro.

„Mai și improvizez'

În ceea ce privește cariera sa de actriță, Monica Anghel recunoaște că există momente în care improvizează pe scenă. Motivul pentru care face acest lucru este faptul că își cunoaște foarte bine personajul și știe ce replică să spună, respectând coordonatele scenariului.

„Mai și improvizez, dar nu foarte mult pentru că dacă vin colegii după mine care trebuie să își spună replica, trebuie să o facă în contextul pe care eu îl ofer. Însă până să se termine replica, improvizez pe la mijlocul ei (râde). Întotdeauna am grijă ca ultimele cuvinte să fie așa cum sunt scrise în scenariu, ca următorul meu coleg care primește replica, să o aibă în context, în scenariu. Pentru că îmi cunosc foarte bine personajul improvizez ca atare, respectând coordonatele scenariului', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton