Ce relație are Tudor Chirilă cu copiii săi: „N-am ratat conflicte, ne-am certat de ne-au sărit capacele”

 Martin Lorena
.

Ce relație are Tudor Chirilă cu copiii săi. Tudor Chirilă este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și actori din România. Acesta formează un cuplu cu Iulia Mazgan, femeia care i-a oferit și doi copii absolut superbi. Deși de obicei este discret cu privire la viața sa personală, acum artistul a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre relația pe care o are cu băieții lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Tudor Chirilă cu copiii săi. Tudor Chirilă este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Deși el apare des în spațiul public, viața lui personală a stat mereu departe de ochii presei. Acum însă, actorul a decis să vorbească despre relația pe care o are cu cei doi băieți ai săi. Mai mult decât atât, acesta a subliniat câteva reguli pe care le respectă în familia sa.

Tudor-Chirila-1Tudor-Chirila-1

Acesta a subliniat că există momente când își cere scuze de la băieții săi, după o ceartă. Iată cum reacționează aceștia, dar și care sunt celelalte reguli după care se ghidează Tudor Chirilă!

Citește și: Cum și-a descoperit Tudor Chirilă pasiunea pentru actorie:„Prima dată și-a dat seama că am ceva talent…’/ EXCLUSIV

Citește și Cum a câștigat Tudor Chirilă primii bani și ce face acum cu economiile:„Am doi copii și ei au nevoie de o investiție’

Citește și: Cine este Antonia, noua vedetă a matinalului de la Kanal D.A fost căsătorită cu Andrei Ștefănescu

Citește și: Cum arată Coconut Island, locul în care s-a filmat Insula Iubirii sezonul 6.Se află în Thaildanda

Ce relație are Tudor Chirilă cu copiii săi

Ce relație are Tudor Chirilă cu copiii săi. Artistul a subliniat faptul că există momente în care nu se poate controla și are reacții neașteptate față de copiii săi. După aceste episoade, el își cere scuze de la băieții lui. Per total, Tudor Chirilă are o reacție bună cu cei doi băieți ai săi.

'De multe ori când explodez îmi cer scuze și deja am primit un răspuns de la unul dintre copii: ‘Da, da, știam că o să vii să-ți ceri scuze’, foarte intuitiv. Noi avem o relație foarte ok, doar că oricine e pus la încercare.Eu cred că e foarte important să le arăți copiilor că și tu greșești. Una din chestiile foarte importante este că, copiii cresc cu ideea că noi suntem foarte perfecți și practic dacă noi nu greșim niciodată, cumva le retezăm posibilitatea lor de a gândi critic', a declarat el la Teo Show.

Mai mult decât atât, acesta a subliniat că educația cu care a fost el crescut nu se aplică în zilele noastre. Acesta nu își dorește să le impună copiilor săi anumite concepții doar pentru că el le gândește.

Ei poate tind să spună că tu nu ai dreptate, dar dacă tu zici: ‘Fa așa pentru că așa am zis eu’, tu impui cu pumnul în gură faptul că tu ești o autoritate care știe mai bine. Bă, și culmea, că nu știm mai bine, nu știau nici părinții noștri și se tot evoluează. Eu mă uit în timp și îmi aduc aminte de durerile de când mă trăgeau de ureche și îmi dau seama că nu mai poți accepta asta acum, dar noi am așa am crescut', a mai spus el.

„Ne-am certat de ne-au sărit capacele'

Tudor Chirilă recunoaște că au existat multe momente în care s-a certat cu băieții săi, însă a trecut peste orice perioadă dificilă.

'N-am ratat conflicte, ne-am certat de ne-au sărit capacele. Dar acum reușim, dacă ne-am certat la repetiție, după să nu mai vorbim despre asta până la repetiția următoare, atunci o reluăm. Eu îi spun Iarina pentru că și pentru ea profesia este importantă prin ea însăși, nu pentru că e mama lui Tudor Chirilă. Deși notorietatea mea este mai mare în momentul ăsta, nu însamnă că este și mai profundă și de asta eu îi spun Iarina Demian, pentru a aduce în memoria publicului ei faptul că este regizor acum, fosta actriță', a mai spus el.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton