Relația neștiută dintre Stela Popescu și Gabriel Dorobanțu: "Ne făcea plăcere, are un umor nemărginit"

 Dumba Gabriela
.

Stela Popescu a avut o relație frumoasă de prietenie cu Gabriel Dorobanțu, despre care doar prietenii apropiați știau. Cea care a dezvăluit cum se înțelegeau cei doi artiști a fost văduva lui Dem Rădulescu. Astfel, Stela Popescu a avut mereu cabina ei, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase', pe care o împărțea cu Cristina Stamate și cu Paula Rădulescu, dar și cu Gabriel Dorobanțu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Stela Popescu a fost un om iubit de toți cei care au cunoscut-o îndeaproape, dar și de cei care au admirat-o profesional, iar moartea ei a lăsat un munte de durere. Gabriel Dorobanțu a împărțit nu doar scena cu marea actriță, dar și multe amintiri frumoase. „Cine n-a iubit-o pe Stela Popescu și pe cine n-a iubit ea…”, spunea chiar Gabriel Dorobanțu, după ce actrița s-a stins.

454454

Cum se înțelegeau Stela Popescu și Gabriel Dorobanțu

De cinci ani, de când a murit Stela Popescu, cabina actriței de la Teatrul de Revistă a a devenit loc de vizită pentru cei care au iubit-o și au apreciat-o.

Scaunul său și masa de la machiaj au rămas neatinse, la fel ca și cele ale Cristinei Stamate, decedată la doar câteva zile după fosta sa colegă. Paula Rădulescu, cea de-a treia actriță care folosea aceeași cabină, prietenă foarte bună cu ele, ajunge mai rar la teatru.

„Cabina noastră mai e și acum folosită, mesele noastre decât accidental, când sunt invitați în spectacole. Gabi Dorobanțu se îmbrăca cu noi în cabină. Ieșea afară când noi ne îmbrăcam.

El își schimba doar sacoul, pantofii care sunt doar de scenă, nu se dezbrăca total. Dar ne făcea plăcere, are un umor nemărginit', a mărturisit Paula Rădulescu, fosta soție a lui Dem Rădulescu, pentru impact.ro.

Citește și:Soțul Alexiei Țalavutis, operat de urgență:’Hemoragie internă, 3 coaste rupte, splina sfâșiată și…’. Au fost implicați într-un accident rutier

Citește și:Irina Rimes își dorește să devină mamă și să se căsătorească:„Sunt pregătită. „Mă gândesc că un copil..’

Citește și: Cum arată Andreea Mantea în costum de baie, după ce a slăbit:’Mi-au dat lacrimile de fericire’

Actrița a mai spus că solistul Gabriel Dorobanțu este o persoană extrem de caldă și că de fiecare dată le aducea mici atenții.

„Mereu ne aducea câte ceva, un mic cadou, pentru toate trei, o cremă de la el de la farmacie. E o persoană foarte caldă și dulce', a adăugat aceasta.

Au trecut 5 ani de la moartea Stelei Popescu

Stela Popescu fost găsită fără suflare, în locuința sa,  pe 23 noiembrie 2017, cu doar o lună înainte de a împlini vârsta de 82 de ani.

Moartea Stelei Popescu a lăsat un gol imens în inimile românilor, în lumea teatrului și a filmului, iar pe umerii Doinei Maximilian a fost o reală presiune când a devenit moștenitoarea artistei.

Cu siguranță și existența mea în viața ei a contat enorm pentru ea. Stela aparținea tuturor. Dar mamă a fost doar pentru mine. Între noi a fost o relație normală de mamă și fiica. Meritul a fost eminamente al ei. Mă copleșea cu generozitatea și înțelegerea ei pentru mine. Nu există să nu-mi fi îndeplinit vreo dorință.  Am stat în preajma ei cincizeci de ani.

A fost norocul vieții mele. Niciodată recunoștința mea față de Stela nu va fi pe măsura a ceea ce mi-a oferit. Gândul ăsta mă împovărează și acum„, a dezvăluit fiica adoptivă a Stelei Popescu recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton