Relația neștiută dintre Mihai Bendeac și cântăreața Celia: "De la ea am primit cea mai frumoasă declarație de dragoste"

 Oana Pantazi
.

Deși nu vorbește aproape deloc despre femeile din viața lui, Mihai Bendeac a mărturisit recent, spre uimirea fanilor săi, că cea mai frumoasă declarație de dragoste a primit-o de la Celia. Actorul și cântăreața au trăit, cu ani în urmă, o frumoasă poveste de dragoste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Puțini sunt cei care știu că Mihai Bendeac și Celia au trăit, acum 8 ani, o frumoasă poveste de dragoste, despre care actorul își aduce aminte și acum cu nostalgie. Deși este extrem de discret în privința vieții personale și vorbește foarte rar despre femeile din viața lui, juratul de la iUmor și-a luat fanii de pe contul de socializare prin surprindere cu o mărturisire neașteptată.

Mihai-Bendeac-3Mihai-Bendeac-3

Mihai Bendeac, declarație de dragoste de la Celia

Acum mai bine de un deceniu, Mihai Bendeac și Celia au trăit o poveste de dragoste specială și, în pofida faptului că lucrurile nu au mers între ei până la urmă, cei doi au rămas într-o relație amiabilă și ulterior au avut numai cuvinte frumoase de spus unul despre celălalt.

Poate tocmai de aceea, cuprins de nostalgie, Mihai Bendeac a făcut o mărturisire neașteptată despre Celia pe contul său de socializare. Actorul a mărturisit că artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

„Voiam să spun de foarte mult timp o chestie. Am trăit destul de multe în această existență și sper să nu se supere nimeni că spun asta, dar cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care eu ca bărbat am primit-o vreodată și îmi permit să spun asta pentru că a fost o relație de notorietate, acum ani și ani de zile… Cea mai frumoasă declarație de dragoste a fost de la Celia, când am decis amândoi să nu ne mai întâlnim niciodată pentru că era totul extrem de latin în ceea ce trăiam și mi-a trimis în joia de după despărțirea noastră această melodie. Nu pot să nu recunosc faptul că mi-a rămas întipărită și a rămas cea mai bună melodie de dragoste, și faptul că era pentru mine m-a marcat profund. Am suferit ca un câine. Uite că uneori și despărțirile pot să producă niște melodii frumoase și da, descrie foarte mult ce am trăit în perioada aia. E superbă!' a mărturisit Mihai Bendeac pe Instagram.

Citește și: Celia și familia au suferit de COVID-19 și au stat două săptămâni în spital. „Simți că îi pierzi pe cei dragi'

Citește și: Cum se înțelege Mihai Bendeac cu părinții și cu fratele mai mic cu 18 ani: „E ca și cum aș fi avut un copil”/ EXCLUSIV

Citește și: Momentul în care Mihai Bendeac a știut că vrea să devină actor: „În timp ce eram la toaletă, mi-am dat seama ce urma să fac”/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates: „A fost o perioadă dificilă…'

Citește și: Cum arată fiica fostului Principe Nicolae la 6 luni.Cu cine seamănă strănepoata Regelui Mihai

Celia: „Ne-am despărțit foarte frumos”

Între Mihai Bendeac și Celia a fost inițial o relație de amiciție care s-a transformat însă rapid într-o poveste de dragoste intensă. Artista mărturisea, în 2013, că ea și actorul s-au iubit, dar, din păcate, nu a fost să fie.

„Iubesc toate etapele din viaţa mea, cu bune şi cu rele, nu mi-e ruşine cu nimic. Fiecare lecţie a vieţii mele m-a făcut ceea ce sunt astăzi. El este un bărbat extraordinar de pozitiv. Ne făceam bine unul altuia', a mărturisit Celia despre Mihai Bendeac, care, la vremea respectivă, a ajutat-o să treacă peste moartea tatălui ei.

De altfel, artista a povestit și de ce a luat decizia de a se despărți de Bendeac la vremea respectivă.

„Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine tot timpul. Cred că ţine de destin. Mi-a lăsat libertate. Ne-am despărţit foarte frumos. Îmi era ok atunci, a fost perioada perfectă pentru viaţa mea', a mai spus Celia.

„Celia mi-a bucurat enorm de mult viaţa

De asemenea, Mihai Bendeac a avut doar lucruri frumoase de spus despre Celia.

„Celia mi-a bucurat enorm de mult viaţa. E o femeie minunată. Îi doresc multă fericire pentru că este o femeie extraordinară'.

La final de 2012, Celia a fost cerută în căsătorie de iubitul său australian, vestea fiind dată pe Facebook chiar de către cântăreaţă, care acum este mama unui băiețel superb.

„Bărbatul lângă care sunt astăzi este tot ceea ce mi-am dorit. El e sufletul meu pereche', mărturisea Celia.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton