Ce regulă respectă Giani Kiriță când îi oferă cadouri mamei sale: "Un subiect sensibil... mi-ar da cu ele în cap"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce regulă respectă Giani Kiriță când îi oferă cadouri mamei sale. Giani Kiriță, fostul căpitan al echipei Dinamo, este foarte atașat de mama sa. Giani Kiriță și sora sa au fost crescuți cu grijă și dragoste de Niculina Ivan, tatăl lor nefiind prezent. După ce s-a realizat în plan profesional și a ajuns celebru, Giani are grijă să nu lipsească nimic mamei sale. Există totuși o singură regulă, pe care fostul fotbalist trebuie să o respecte atunci când îi face cadouri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce regulă respectă Giani Kiriță când îi oferă cadouri mamei sale. Giani Kiriță, 47 de ani, este un om de succes care a reușit să facă trecerea de la sportul de performanță la divertismentul de televiziune. În prezent, Giani Kiriță se poate mândri nu numai cu o carieră de fotbalist și luptător MMA, dar și cu un statut ce-i permite să aibă de grijă de familia sa, în special de femeia care l-a adus pe lume, Niculina Ivan.

giani-kirita-exatlon-1024×768-1giani-kirita-exatlon-1024×768-1

Ce regulă respectă Giani Kiriță când îi oferă cadouri mamei sale

Giani Kiriță are o legătură foarte strânsă cu mama sa, pe care o adoră. Fostul sportiv știe că de ziua ei trebuie să-i aleagă cu grijă cadoul, mai ales că aceasta nu acceptă orice. Giani a spus că obișnuiește să-i ofere mamei sale lucruri practice.

„Da, ai atins un subiect sensibil și anume mama. De Ziua Mamei am grijă să îi spun mereu „La mulți ani!'. Nu îi duc flori pentru că are curtea plină de flori și mi-ar da cu ele în cap. Îi duc altfel de cadouri, ce vrea ea. De obicei îmi spune că vrea aragaz sau că vrea frigider. Chiar îmi spune ce își dorește, direct ce își dorește', a povestit Giani Kiriță pentru Ego.ro.

Citește și: Cum se înțelege Giani Kiriță cu iubita lui tinerică. Secretul relației lor: „Am depășit etapa aceea. Asta este cel mai important' / EXCLUSIV

Citește și: „A fost rău de tot, cu bătăi, cu suferințe”. Giani Kiriță a avut o copilărie de coșmar, din cauza tatălui

Giani Kiriță: „Pot să zic că semăn cu mama 1 la 1'

Giani Kiriță are un spirit la fel de pragmatic când vine vorba de cadourile pe care le primește de la prieteni. Acesta preferă ca cei dragi să contribuie fiecare cu o sumă cât de mică și să-i dea banii, ca să-i investească în ceea ce-i place.

„Și eu de ziua mea fac la fel. De câțiva ani de zile, le spun prietenilor că mai bine strâng bani, că pun 50 de lei, că pun 10 lei, cât vor ei, și îmi dau mie că eu știu ce să-mi iau. Le-am zis să nu îmi mai ia o sticlă de ceva sau un tricou care îmi vine până la buric. Așa fac și eu. Deci pot să zic că semăn cu mama 1 la 1'.

Giani Kiriță: „Copilașii împreună au 95 de ani”

Giani Kiriță are grijă să o viziteze săptămânal pe mama sa, iar adeseori este însoțit de sora lui mare. Giani și sora sa se răsfață, de fiecare dată, cu preparatele pe care Niculina Ivan le face special pentru copii și nepoți.

„Chiar râdeam cu sora mea, care este mai mare cu 5 ani, că de fiecare dată când mergem la mama, adică mergem aproape în fiecare duminică, exceptând zilele când chiar avem treabă, că avem o glumă în care îi spunem mamei că vin „copilașii' acasă. Copilașii împreună au 95 de ani. În preajma mamei suntem la fel, suntem copii. A fost dintotdeauna tradiția asta să fim duminica împreună la masă', a mai povestit fostul fotbalist de la Dinamo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton