Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor: „Ca să ne întâlnim la mijloc, trebuie să facem niște eforturi”

 Martin Lorena
.

Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor de 11 ani. Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi cresc împreună șase copii și fac o treabă extrem de bună! Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre regula de bază a căsniciei sale. Iată cum au reușit să rămână împreună timp de 11 ani!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor. Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Aceasta a fost întotdeauna o apariție plăcută, o mamă de succes și un om asumat. Bruneta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Adi Sînă, bărbatul alături de care crește șase copii. Cei doi se iubesc ca la început, deși au trecut 11 ani de când sunt împreună.

David-Serea-3-1David-Serea-3-1

În cadrul unui interviu, Anca Serea a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei. Aceasta a dezvăluit care este regula după care s-au ghidat cei doi timp de 11 ani, pentru ca mariajul să funcționeze.

Citește și: Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic

Citește și: De ce a plâns Anca Serea în salonul de înfrumusețare:Mi s-a părut umilința maximă

Citește și: Lidia Buble și-a schimbat look-ul! De ce a lipsit 2 săptămâni de pe Instagram:Am șters tot pentru că…

Citește și: Cine e Jamala, câștigătoarea Eurovision 2016 din Ucraina, care s-a refugiat în România.A luat premiul cu o piesă despre război

Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor

Anca Serea și Adi Sînă formează un cuplu extrem de iubit de publicul larg. Cei doi au reușit să mențină flacăra relației aprinsă deoarece nu s-au lăsat unul pe celălalt să se plafoneze. Bruneta a povestit că pentru ea este foarte important ca partenerul său să o țină în permenență cu mintea ocupată, pentru a nu se plictisi.

„Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel ne plafonăm, ne plictisim… Pentru mine e foarte important să mă țină în priză și să știe ce să facă. E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată. Găsim tot timpul să facem ceva împreună, sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori', a declarat ea pentru impact.ro.

Deși pare că sunt făcuți din același material, adevărul este că Anca Serea și Adi Sînă sunt foarte diferiți, însă se completează perfect. După 11 ani de relație, ei se iubesc necondiționat, deși uneori apar și certuri.

Noi suntem foarte diferiți, suntem structurați diferit și ne completăm foarte bine, ăsta cred că e un secret. În rest nu gândim la fel sub nicio formă. Numitorul comun sunt familia și copiii, dar nu e simplu deloc. Încă mai există atracție, avem 11 ani împreună, suntem foarte bine. Avem și perioade și perioade, dar în general suntem ok. Ne-am maturizat, avem și o vârstă, el face 45 . Una e la 25-30, alta e acum', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Anca Serea și Adi Sînă au fost singuri la Viena

Anca Serea și Adi Sînă au hotărât, recent, să plece singuri la Viena, pentru a ieși din grijile cotidiene. Bruneta recunoaște că ideea a fost, mai degrabă, a soțului deoarece ea voia o perioadă în care să se odihnească.

„Ne iubim, încă mai există pasiunea aia, și ca să ne întâlnim la mijloc, trebuie să facem niște eforturi. Am fost la Viena, numai noi doi, de miercuri până sâmbătă noaptea. El a insistat, eu nu prea voiam, avusesem o perioadă în care am fost ruptă de oboseală. Trebuie însă să mai facem și din astea', a mai spus ea pentru sursa menționată.

În aceste momente, când ei pleacă în vacanță, copiii lor rămân ori cu bona, ori cu mama Ancăi.

Copiii au rămas cu bona, sunt foarte buni, speciali, foarte înțelegători, nu e nicio problemă. Plecăm doar 3 zile, nu lipsim prea mult. În general, rămâne și mama cu ei', a mai spus ea.

Cine cedează primul

Anca Serea a mărturisit că există și conflicte în relația de cuplu. În aceste momente rare, Adi Sînă este cel care cedează primul.

„Adi cedează primul, de obicei. Dar noi ne certăm foarte, foarte rar, am evoluat foarte mult față de acum ceva ani. Ne-am dat seama ca avem toate motivele să ne înțelegem, să tragem amândoi în aceeași direcție', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton