Regina Elisabeta nu a făcut niciodată câteva lucruri absolut normale pentru oamenii de rând. Unele sunt de-a dreptul surprinzătoare: nu a mers niciodată la școală

 Lupescu Anca
.

Regina Elisabeta a II-a are o viață extrem de interesantă, însă sunt câteva lucruri normale pe care nu le-a făcut niciodată. De la mersul la școală sau examenul pentru permis, acestea sunt doar câteva lucruri pe care orice om normal le experimentează, însă pe care Regina Elisabeta nu le-a făcut niciodată.

8-8_54691e77ba8-8_54691e77ba

De-a lungul vieții ei, Regina Angliei a întâlnit 12 președinți ai SUA, a călătorit pe tot globul și a primit animale exotice drept cadouri. Există însă niște lucruri banale pentru omul de rând, pe care nu le-a experimentat.

Nu a votat niciodată

Legal vorbind, suverana are voie să voteze. Potrivit protocolului Palatului Buckingham însă, ea trebuie să rămână neutră în privința problemelor politice. Un purtător de cuvânt al Familiei Regale a declarat pentru Newsweek că „prin convenție” rudele „apropiate reginei” nu își exercită nici ele dreptul de vot.

Nu a mers niciodată la școală

Regina Elisabeta a II-a este o femeie educată, în ciuda faptului că nu a pășit niciodată într-o sala de clasa în calitate de elevă. Ea și sora ei, Prințesa Margaret, au fost meditate în privat de cei mai buni tutori și profesori din țară. Ea a studiat istoria și dreptul constituțional pentru a se pregăti pentru rolul de regina.

Nu a avut niciodată un cont de social media

Majoritatea membrilor familiei regale britanice nu au cont personal de social media (în afară de ducele de York și fiica sa, prințesa Eugenie). Orice activitate pe care o întreprind este comunicată pe contul oficial al Palatului Kensington, de care se ocupă un personal specializat.

Nu a dat examenul pentru a obține permis de conducere

Deoarece permisele de conducere sunt eliberate în numele Reginei Elisabeta a II-a, ea poate conduce oriunde și oricând dorește fără documentul propriu-zis. Nici în calitate de prințesă nu a fost nevoie să dea testul, pentru că a avut șoferi. Elisabeta a II-a a învățat să conducă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pe front, unde a transportat materiale de prim ajutor.

Nu a muncit niciodată de la 9 la 5

Majestatea Sa nu a fost niciodată nevoită să aibă un loc de muncă. Rolul de regina îi ocupă tot timpul, iar valoarea să netă e de aproximativ 530 milioane de dolari.

Nu a mers la întâlniri amoroase

Regina l-a cunoscut pe prințul Filip când avea 13 ani, la o nuntă. El avea doar 18 ani la acea vreme. În vara anului 1939 a început relația lor, iar până în 1947 s-au logodit. Șaizeci și unu de ani mai târziu, cuplul este împreună, ceea ce înseamnă că suverana nu a trăit o viață amoroasă obișnuită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton