Regina Elisabeta a II-a, jefuită la Palatul Buckingham. Cum s-a întâmplat totul: bunurile au fost deja vândute

 Lupescu Anca
.

Regina Elisabeta a II-a a fost jefuită chiar la Palatul Buckingham. Cel care a furat din casa suveranei a fost chiar un om din staff-ul ei. Bărbatul a recunoscut că obiectele pe care și le-a însușit au fost vândute deja pe eBay.

ITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Numele lui este Adamo Canto și lucra ca asistent de catering la Palatul Buckingham. El a furat mai multe medalii și fotografii originale din casa reginei. Angajatul are 37 de ani și s-a declarat vinovat în fața Curții Magistraților din Westminster pentru cele trei acuzații de furt. El își așteaptă sentința.

Furtul s-ar fi întâmplat între 11 noiembrie 2019 și 7 august 2020, la reședința Majestății Sale, Regina Angliei. Sursele spun că poliția britanică a găsit o cantitate semnificativă de articole furate din Palatul Buckingham.

În timpul pandemiei Covid-19, Canto a fost însărcinat cu curățenia în birourile din Palatul Buckingham, ce-i aparțin Majestății Sale, Regina Angliei. Prin prisma sarcinii sale, a avut acces și la alte zone la care nu i s-ar fi acordat în mod normal accesul.

NjY1NGMwZjBkNzc4YzA5NmJkY2FmZTlmYjdjZmYwYg.thumb_NjY1NGMwZjBkNzc4YzA5NmJkY2FmZTlmYjdjZmYwYg.thumb_

Printre obiectele furate se numără și fotografii oficiale cu prințul Harry, prințul William și Kate Middleton, un album foto de la un banchet la care a participat Regina Angliei, dar și unul cu vizita președintelui american Donald Trump în Marea Britanie. Potrivit procurorului, Adamo a furat 37 de articole din bunurile reginei Elisabeta a II-a, valoare lor fiind cuprinsă între 10.000 și 100.000 de lire sterline, și le-a vândut pe ebay.

Totuși, pentru că le-a vândut sub valoarea lor, Canto a câștigat de pe urma obiectelor 7.741 de lire.

Angajatul riscă cel puțin 5 ani de închisoare

Oficialii poliției spun că alte aproximativ 77 de articole au fost luate din magazinul palatului, în timp ce altele au fost furate din locuri precum dulapuri pentru personal, magazinul Queens Gallery și magazia ducelui de York.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:'Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu'. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la TV.Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley și cum a motivat gestul

Citește și: Ana Baniciu are un nou iubit.Cine este bărbatul și cu ce se ocupă

Hoțul a mai recunoscut și furtul unei medalie 'Companion of Bath' aparținând Maestrului Gospodăriei. Respectiva medalie a fost vândută online pentru 350 de lire sterline. Judecătorul de district Alexander Jacobs l-a eliberat Canto pe cauțiune condiționată. După ce va fi judecat procesul, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare, de cel puțin 5 ani.

Vezi şi Castelul Edinburgh – unul dintre cele mai frumoase castele din Scoția!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton