Regina Elisabeta a II-a, în pericol! Unul dintre angajații suveranei, depistat pozitiv cu noul coronavirus!

 Oana Pantazi
.

Marea Britanie ocupă un nefericit loc 10 în topul țărilor atinse de coronavirus, cu peste 5.000 de victime și, din păcate, nici măcar Regina Elisabeta a II-a, aflată într-o categorie cu risc înalt din cauza vârstei, nu este scutită de emoții. Unul dintre angajații de la Palatul Buckingham a fost depistat pozitiv cu COVID-19!

În timp ce o planetă întreagă se află în carantină sau autoizolare, membrii Familiei Regale din Marea Britanie trăiesc în aceste zile emoții suplimentare… Unul dintre angajații Reginei Elisabeta a II-a a fost depistat pozitiv cu COVID-19, temerile fiind legate atât de repeziciunea cu care coronavirusul se împrăștie, cât și de vârsta înaintată a suveranei, care, la 93 de ani, se află în pericol.

Recent, s-a aflat că unul dintre angajații Reginei, ale cărui responsabilități la Palatul Buckingham nu au fost însă date publicității, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în timpul în care Elisabeta a II-a se afla încă în reședință. Drept urmare, nu se știe cât de apropiat a fost acesta de suverană, însă publiația The Sun on sunday a confirmat că, după ce s-a simțit rău, săptămâna trecută, și s-a stabilit că a fost infectat cu coronavirus, ceilalți angajați care au intrat în contact cu el au fost băgați în carantină.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip s-au izolat la Castelul Windsor din cauza coronavirusului

Purtătorul de cuvânt d ela Buckingham nu a vrut să dea mai multe informații despre identitatea angajatului, însă a menționat că au fost luate toate măsurile necesare în acest caz.

„Angajatul a fost testat pozitiv înainte ca Regina să plece la Windsor. Dar Palatul are un personal format din 500 de membri, așadar, ca la orice alt loc de muncă, nu ar fi exclus ca aceștia să f fost afectați la un moment dat”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Ulterior, Regina și Prințul Philip s-au mutat în Castelul Windsor, unde vor rămâne până se va normaliza situația. Între timp, nepotul ei, Prințul Harry, soția lui, Meghan Markle, și fiul lor, Archie, s-au autoizolat în reședința lor din Canada, cazurile din Columbia Britanică, unde foștii Duci de Sussex locuiesc acum, înmulțindu-se alarmant pe parcursul săptămânii trecute.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton