Laurențiu Reghecampf, după ce s-a spus că ar avea probleme cu alcoolul: „Nu mai am cum să ocolesc subiectul”

 Miniosu Alexandra
.

Laurențiu Reghecampf a făcut o serie de declarații nebănuite, după ce s-a spus că ar avea probleme cu alcoolul. Totul a început acum mulți ani, atunci când Victor Pițurcă a susținut că, înaintea unui meci, Reghe s-ar fi îmbătat atât de tare, încât cu greu ar fi ajuns la stadion. De asemenea, în 2016 se spunea că, aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat un tânăr în club. Anul trecut, o publicație din străinătate scria că antrenorul ar fi obșniuit să consume alcool înainte de meciurile de fotbal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit adevărul, după ce s-a spus că ar avea probleme cu alcoolul. Antrenorul de la Universitatea Craiova a susținut că nu s-a pus niciodată problema de asta. În schimb, recunoaște însă că bea foarte multă apă, în fiecare zi. Fostul fotbalist a făcut toate aceste declarații în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

laurentiu-reghecampf-despre-alcool-2laurentiu-reghecampf-despre-alcool-2

Duminică seară, Laurențiu Reghecampf a răspuns la mai multe întrebări interesante, în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D. Printre altele, el a vorbit și despre zvonurile legate de alcool, mai exact de problemele pe care s-a spus că l-ar avea cu acesta. Primele speculații au apărut în 2016, după unele afirmații făcute de Victor Pițurcă.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, o nouă înfățișare în procesul de divorț. De ce nu merge impresara la tribunal:„Nu mă interesează'

Citește și: Laurențiu Reghecampf nu renunță la tatuajul cu Anamaria Prodan:”Nu cred că mai este cazul”

Citește și: Drama prin care trece Sorina Guță. Tzanca Uraganu a dat vestea:'Se zbate între viață și moarte'

Citește și: A murit mama lui Andrea Bocelli.Ce semn divin a primit Edi Aringhieri când l-a născut pe tenor

Laurențiu Reghecampf, după ce s-a spus că ar avea probleme cu alcoolul

Acum ceva timp, în scandalul divorțului, Anamaria Prodan vorbea despre melodia preferată a lui Laurențiu Reghecampf și susținea următoarele: „Cîte un pic, pic, pic până n-a mai rămas nimic… din el'. De altfel, Victor Pițurcă susținea că în 2016, înaintea meciului FC Zürich – Steaua București că Reghe s-ar fi îmbătat atât de tare, încât cu greu ar fi ajuns la stadion. T

ot în 2016, în spațiul pubic s-a zvonit că, aflat sub influența alcoolului, Reghe ar fi agresat un tânăr, într-un club din Capitală, pe care ulterior ar fi încercat să-l convingă. De asemenea, anul trecut, tabloidul german Bild scria că Laurențiu Reghecampf ar fi obișnuit să consume alcool înainte de meciurile de fotbal.

La întreabrea „Ce viciu are Laurențiu Reghecampf?', antrenorul Universității Craiova a ținut să dezmintă toate aceste speculații. Acesta a susținut că, de fapt, Anamaria Prodan ar fi dat mail către publicația străină, mai exact către un jurnalist, ca să scrie acele lucruri. Despre episodul din club, Reghe a declarat că nu a fost vorba despre nicio ceartă. Acesta a susținut că nu a avut niciodată probleme cu alcoolul, spunând că bea ocazional „câte un pahar'.

„Nu, trebuie să luăm din urmă. Iau cu ultimul paragraf… Acum nu mai am cum să ocolesc subiectul, pentru că știu exact cine l-a dat. L-a dat Anamaria, am și mail-ul cum ea a trimis aceului jurnalist să scrie lucrurile respective. Punct.

Victor Pițurcă – Zürich. Într-adevăr, a fost un subiect, nu mă privește pe mine, eu am fost la meci. Am stat pe bancă, am participat la meciul respectiv, nu știu la ce se referă și n-am de ce să-l contrazic.

În club nu a fost vorba nici măcar de alcool. A fost vorba despre un incident care s-a petrecut cu un copil care a început să strige **** Steaua. Nu ne-am certat, n-a fost nimic. Ei m-au atacat pe mine, iar eu îl cunoșteam pe tatăl respectivului, deci nu a fost nicio problemă cu respectivul copil. Nici nu știu ce căuta un copil de 17 ani în club. În fine, nu mai contează, s-a închis acest subiect.

Eu beau apă, nu de stres. Beau apă că îmi place să beau apă, beau apă și când conduc și ziua și la antrenament și la meci. Iar de alcool, nu. Nu sunt un înnebunit al băuturilor alcoolice. Îmi place să beau câteodată un pahar cu cineva, iar când este un eveniment mai profund, probabil că beau mai multe pahare, dar nu am probleme cu alcoolul și niciodată n-am avut', a susținut Laurențiu Reghecampf în emisiunea lui Denise Rifai.

Reghe, despre viciul lui

În continuare, Laurențiu Reghcampf a susținut că viciul lui este, de fapt, fotbalul, care s-ar fi transformat într-o obsesie pentru el. Conform spuselor lui, ocupă 100% din timp.

„Ce viciu am? Îmi place foarte mult ceea ce fac. Cred că viciul meu cel mai mare este fotbalul. A devenit pentru mine nu neapărat un viciu, a devenit o obsesie, iar cred eu că lucrul ăsta nu este ok. De multe ori nu reușesc să fac o paranteză în ceea ce fac la stadion, la locul de muncă, și ceea ce fac acasă. Pentru mine, acest fenomen a devenit un viciu și îmi ocupă 100% din timp. Normal, dacă îți place ceva, îți dorești să fii câștigător', a mai explicat el.

Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc

În aceeași emisiune, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă s-ar recăsători. Acesta a susținut că urmează și că rămâne de văzut. Momentan, conform spuselor lui, important e fiul lui cel mic, Liam, și ca antrenorul să-și termine divorțul.

„Urmează, vedem. Nu este… În momentul de față, nu acest lucru este important. Important este Liam, important este să îmi termin divorțul, important este să se termine tot scandalul care este în momentul de față și, așa cum am spus și mai devreme, din toată povestea asta cea mai șifonată a ieșit Corina’, a explicat antrenorul.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton