Reghe, înainte să apară clipul care dovedește că s-a bătut cu Anamaria Prodan: "Niciodată nu am dat în Ana!"

 Dumba Gabriela
.

Înainte să apară în spațiul public clipul în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut pe stradă, vineri seară, antrenorul spunea că niciodată nu a lovit-o pe încă soția lui. Ulterior, după scandal, Reghe a susținut că nu a jignit-o niciodată pe Anamaria Prodan, din respect pentru copilul lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vineri, 23 septembrie, impresara și antrenorul de fotbal au fost protagoniștii unui conflict de amploare. Cei doi au recurs la violență fizică, iar întregul episod s-a desfășurat în plină stradă. Imaginile care surprind altercația celor doi sunt greu de privit, cei doi acuzându-se reciproc de lovire în fața polițiștilor din Snagov.

thumb-00001-2thumb-00001-2

Reghe spune că nu a dat niciodată în Anamaria Prodan

La sfârșitul săptămânii trecute, antrenorul de fotbal a fost nevoit să se întoarcă de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală, cu privire la sustragerea bunurilor comune ale familiei.

Vineri seară, însă, un scandal monstru a izbucnit între ei și s-au bătut parte-n parte pe stradă cu pumni, tras de păr, mușcături și zgârieturi.

Impresara Anamaria Prodan a declarat, sâmbătă dimineață, 24 septembrie, pentru Libertatea, că fostul ei soț era sub influența băuturilor alcoolice și că a lovit-o, iar ea a încercat să se apere pe ea și pe copil. Contactat de ziar, Laurențiu Reghecampf neagă că lovit-o și spune că „o să se clarifice orice a spus'.

„Mi-am apărat copilul, finul și pe mine de un om care duhnea a alcool', a spus Anamaria Prodan. Aceasta a susținut că Reghecampf a lovit-o și a negat varianta apărută în presă că, la audieri, le-a spus polițiștilor că „mi-a fost milă să-l calc în picioare'.

„Niciodată nu am dat în Ana. O să se clarifice orice a spus – băut, droguri, bătaie. Legal. Eu vorbesc pe acte', a declarat, la rândul său, Laurențiu Reghecampf.

După scandal, într-o declarație pentru Gândul.ro, antrenorul a spus că nu o va jigni niciodată pe mama copilului său.

„Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe.

Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți', a spus Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a venit de urgență în țară, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală: „Îi e frică de partaj’

Citește și: Cum arată băiețelul Corinei Caciuc și al lui Laurențiu Reghecampf.Liam a împlinit 4 luni

De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Autoritățile au deschis dosare penale împotriva celor doi. După ce a ieșit de la secție, impresara a oferit primele detalii despre ce s-a întâmplat.

Scandalul dintre Reghe și Anamaria Prodan ar avea în centru un eveniment important pentru Laurențiu Reghecampf, anume botezul copilului pe care îl are cu Corina Caciuc.

În primă fază, s-a spus că celebrul antrenor s-a enervat din cauză că fiul său, Bebeto, nu a dorit să participe la botez. Prin urmare, bărbatul s-a prezentat în Snagov pentru a amenința că îl ia la eveniment cu forța pe tânăr.

O altă versiune a întâmplării, susținută de Anamaria Prodan, are în centru același eveniment, doar că, potrivit suspiciunilor sale, scandalul ar fi izbucnit de la câteva declarații pe care fostul politician Mihai Cristian Rizea le-ar fi făcut în cadrul emisiunii sale online „Spovedania lui Rizea’.

„De la această emisiune a pornit probabil supărarea lui Reghecampf, care nu are legătură cu mine sau copilul meu. Nu mă interesează trecutul amantei lui Reghecampf. Și l-a asumat, să și-l asume, nu mă interesează și nu ne interesează.

Familia Prodan se roagă de un an și opt luni de Reghecampf să divorțeze și să ne lase departe de scandalul amantei lui sau de dușmăniile pe care amanta sau prietenii lui le au cu ei.

Nu vreau să fiu băgată în așa ceva. Destul circul este împins la extrem, destul sunt amenințată cu nașul Dobrescu, destul sunt amenințată cu prietenul Besciu. Deja atât de mulți prieteni, între ghilimele, are Laurențiu Reghecampf și mă amenință cu ei încât tremur ca varga. Ca un viorist în concert tremur de frica lor și de frica tuturor’, a declarat Anamaria Prodan, pentru Impact.ro.

Ulterior, antrenorul de 47 de ani ar fi început să-l înjure și să-l lovească pe finul Anamariei Prodan.

„A venit astăzi după atâtea luni de zile să-şi vadă copilul, l-a ameninţat că îl ia cu forţa. Ne-a făcut în toate felurile. Dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

Când tot vrei să arăţi că tu eşti băiat, băiat şi eşti şi bătăuş. Nu mai eşti antrenor de fotbal, deja eşti bătăuş, interlop, ameninţi, e deja mult prea mult. Cineva trebuie să îţi pună capac. Păi tu dacă încerci să dai în mine, tu ce crezi că păţeşti?

Pe mine nu mă prea bate nimeni, aşa să ştii, ai văzut. Nu poate nimeni să mă bată, nici măcar Reghecampf.

Mi-a înjurat finul, a dat în fin, că îl omoară, ne ameninţă cu moartea pe toţi. Eu nu l-am cunoscut aşa pe Reghecampf. Probabil anturajul din care face parte în momentul ăsta şi oamenii care sunt alături de el îl sfătuiesc să facă acest circ’, a declarat Anamaria Prodan, vineri seară, după ce a depus plângere la secția de poliție din Snagov.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton