Recomandare de weekend de la Virgil Ianțu

 Florentina Liutic
.

Dacă e vineri e vremea pentru o nouă recomandare de weekend din partea unei vedete. Astăzi ghidul nostru este Virgil Ianțu, care ne povestește despre locurile, cărțile și orașele sale preferate pentru un sfârșit de săptămână relaxant.

 

Ocupația de weekend preferată

Împreună cu fetele mele ne-am creat o tradiție. Să fim împreună. În weekend facem ce vrem. Ne plimbăm, vedem un film, râdem, ne împărtășim problemele și realizările din timpul săptămânii și ne bucurăm unul de celălalt. Timpul petrecut astfel este extrem de important pentru armonia unei familii.

 

virgil-iantu-familie

 

Hot spot

Dacă vreau să mă văd cu prietenii la o muzică live, merg în clubul Tribute. Acolo atmosfera este una relaxată, oameni și muzică de calitate.  Altfel, în parc pe vreme bună și teatru sau film, pe orice vremuri 🙂

 

club-tribute

 

Film

„Selfie 69”, „Minte-mă frumos în centrul vechi” și din primăvară „Ghinionistul”. Sunt filme foarte bune…doar am jucat în ele!

 

marineci-selfie2

 

 Piesa de teatru

Fantoma, dragostea mea' care se joacă la teatrul Metropolis. Este o comedie relaxantă, pe care vi-o recomand cu căldură, cu siguranță o să vă aducă numeroase zâmbete pe buze.

 

Carte

Ocupându-mă de cursuri de dezvoltare personală pentru copii si nu numai, recomand din suflet cartea „Tată bogat, tată sărac”. E o carte ce te luminează și îți arată că modul tradițional de gândire în care am fost crescuți s-ar putea să nu mai fie valabil astăzi și să ai revelații ce îți pot schimba optică. Citiți-o, o să vă placă!

 

tata-bogat-tata-sarac-foto-curtea-veche

 

City break

Timișoara, care arată minunat acum, după marele șantier care e pe final, sau un oraș superb, descoperit de mine recent, Bologna. Faceți o cură de slăbire înainte,  apoi, cu foamea în suflet, bucurați-vă de ce vă poate oferi acest oraș! Ce mâncare, dar ce vinuri!

 

bologna

 

Loc de relaxare

La aer, oriunde, la mișcare cu bicicleta, în parc, pe lac, în Bucuresti sau în Tokyo, în familie și cu oameni dragi. Găsiți-vă momente de relaxare în care să vă bucurați de ce vedeți în jurul vostru. Pentru asta trăim, nu doar pentru a-i mulțumi pe alții.

 

tokyo

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton