Recomandare de weekend de la Anda Adam

 Adina Vilcea
.

Ultimul weekend de vară vine cu câteva recomandări din partea Andei Adam. Artista ne-a dezvăluit cum se relaxează în acest final de săptămână, dar și care este destinația sa preferată atunci când vrea să se bronzeze.

 

Serial: M-a cuprins și pe mine febra Game of Thrones'. Încerc să nu ratez niciun episod, iar când îmi scapă vreunul, il văd cu prima ocazie.

Activități: Mă relaxează să mă uit la filme. Dacă timpul mi-ar permite, aș merge la cinematograf cel puțin o dată pe săptămână. J

Sport preferat: Îmi place foarte mult să fac sport. Cred în expresia Mens sana in corpore sano' (Minte sănătoasă într-un corp sănătos). Dacă ar fi să aleg, atunci înotul și tenisul sunt preferatele mele.

Locuri de petrecut timpul liber: Nimic nu mă relaxează mai mult decât să ies în parc cu fetița mea.

Vacanța ideală: Sunt înnebunită după locuri exotice. În Maldive, alături de soț și fetiță, cel puțin o dată pe lună J. Am descoperit acolo un adevărat paradis. Cel mai cald soare, cele mai proaspete fructe de mare, sporturi de apă, apusuri spectaculoase, cel mai fin nisip și apa de un turcoaz ireal. O adevărată minune a naturii!

Citește și:

Îți mai amintești cum arăta Anda Adam acum 10 ani?Iată apariția ei din 2007 de la VIVA! Party

Ce cred Adela Popescu și Cabral că se întâmplă în ultimul episod din sezonul șapte Game of Thrones

Brigitte și Emmanuel Macron au vizitat Muzeul Satului. Ce cadou a primit cuplul francez 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton