Rebel Wilson și iubita ei, Ramona Agruma, s-au logodit, la Disneyland: "Am spus DA"

 Raiciu Adriana
.

Rebel Wilson și iubita ei, Ramona Agruma, s-au logodit. În urmă cu doar un an, Rebel Wilson anunța că a devenit mamă pentru prima oară, dar și că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ramona Agruma. Acum, cele două sunt în culmea fericirii, după ce s-au logodit, într-un cadru de vis, la Disneyland.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rebel Wilson și iubita ei, Ramona Agruma, s-au logodit. Rebel Wilson și Ramona Agruma și-au făcut publică relația în vara anului trecut , prin intermediul unei postări pe Instagram. Tot anul trecut, Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima dată, anunțul fiind făcut pe rețelele sociale. Aceasta a apelat la o mamă surogat, care a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Royce Lillian.

rebel-wilson-a-devenit-mama-1-768×1024-1rebel-wilson-a-devenit-mama-1-768×1024-1

Ei bine, relația lor a trecut acum la un următorul nivel. Actrița este extrem de activă pe rețelele sociale și împărtășește multe momente cu oamenii din mediul online. Recent, Rebel le-a spus tuturor că și-a cerut iubita în căsătorie, la Disneyland.

Citește și:Familia Cristinei Almășan, lovită de cutremurul din Turcia. Vloggerița abia s-a întors de acolo: „Eram și cu fetița'

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Ștefan Lungu și Alexandra Dinu: ‘Am rămas agățați unul de celălalt’. S-a zvonit ani la rând că ar forma un cuplu

Citește și: Constantin Enceanu, speriat de cutremurul care a avut loc marți, în România: „Am crezut că trece un…'

Citește și: Theo Rose a anunțat care va fi numele copilului: „Vă spun, că nu am secrete'

Rebel Wilson și iubita ei, Ramona Agruma, s-au logodit

Pe contul său de socializare, Rebel a postat două fotografii cu momentul în care și-a cerut iubita în căsătorie, dar a scris și un mesaj emoționant. Cererea a avut loc într-un cadru de vis, la Disneyland, cu multe flori și petale de trandafiri în jur.

„Noi am spus DA!', a scris Rebel Wilson pe Instagram.

„Familia Ramonei nu a acceptat atât de ușor'

În ciuda veștii, familia Ramonei se pare nu a acceptat atât de ușor relația dintre cele două.

„Întreaga mea familie a fost pur și simplu extraordinară, dar familia Ramonei nu a acceptat atât de ușor.', a declarat săptămâna trecută Rebel în cadrul podcastului Life Uncut.

„Așa că, pentru ea a fost mult mai greu, din mai multe puncte de vedere, să facă publică vestea. Este foarte trist să vezi ce s-a întâmplat cu familia ei din cauza asta. Să sperăm că oamenii își vor schimba atitudinea față de lucruri', a mai spus actrița.

Pentru actriță anul 2022 a fost unul senzațional – nu doar că Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima oară, dar și-a găsit și sufletul-pereche. Starul și-a asumat relația pe care o are, după ce multă vreme a ținut-o ascunsă de ochii lumii. 

„Credeam că sunt în căutarea unui prinț, dar, de fapt, eu aveam n„Credeam că eram în căutarea unui prinț Disney, dar poate de ceea ce aveam cu adevărat nevoie era o prințesă Disney. #iubireaeiubire.„, a scris Rebel Wilson, lângă fotografia cu iubita ei.evoie de o prințesă. Iubirea e iubire’, a fost mesajul scurt transmis public de Rebel Wilson.

sursă foto- Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton