Rebel Wilson a devenit mamă prima oară, la 42 de ani: "Fetița mea e cel mai frumos miracol"

 Oana Pantazi
.

Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima oară, la vârsta de 42 de ani, și este în culmea fericirii. Actrița a apelat la ajutorul unei mame-surogat și spune despre micuța ei că este cel mai frumos miracol. Rebel a făcut anunțul în social media, unde a dezvăluit și numele micuței sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima oară, la 42 de ani, chiar actrița fiind cea care a dat vestea în mediul online. Rebel și-a mai uimit fanii o dată anul acesta, când a anunțat că este într-o relație, fără să dezvăluie numele perechii sale. Ulterior s-a aflat că actrița este se iubește cu Ramona Agruma, o femeie de afaceri.

rebel-wilson-a-devenit-mama-2rebel-wilson-a-devenit-mama-2

Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima oară

Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima oară, la 42 de ani, și a dat vestea pe Instagram. Actrița a anunțat că este mama unei fetițe superbe, care a venit pe lume datorită unei mame-surogat. Rebel a publicat o fotografie cu micuța, căreia i-a dezvăluit și numele.

„Sunt extrem de mândră să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lilian, care a venit pe lume săptămâna trecută cu ajutorul unei mame-surogat', a scris Rebel în mediul online, numind-o pe micuța ei „cel mai frumos miracol'.

Citește și: Rebel Wilson, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit peste 40 de kilograme într-un an

Citește și: Doinița Oancea, despre Daniela Crudu, la iUmor:'E greu să stai o viață întreagă în genunchi'

Citește și: Fuego și-a împodobit bradul de Crăciun:’Știu că pare șocant, dar…’

Cu această ocazie, actrița i-a mulțumit și mamei-surogat, care a făcut miracolul posibil.

„Voi fi etern recunoscătoare tuturor celor implicați (…) dar în special vreau să îi mulțumesc minunatei mele mame-surogat care a purtat-o și a născut-o cu atât de multă grijă și grație. Îți mulțumesc că m-ai ajutat să îmi formez propria familie, este un cadou uimitor. Cel mai FRUMOS cadou', a mai scris Rebel Wilson pe Instagram.

Rebel Wilson este în relație cu o femeie

Pentru actriță anul 2022 a fost unul senzațional – nu doar că Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima oară, dar și-a găsit și sufletul-pereche. Starul și-a asumat relația pe care o are, după ce multă vreme a ținut-o ascunsă de ochii lumii. Vedeta internațională nu a dorit să spună, mult timp, că are o relație amoroasă cu o femeie. În luna iunie însă, aceasta a postat și primele imagini, în care fericirea i se citește pe chip.

„Credeam că sunt în căutarea unui prinț, dar, de fapt, eu aveam n„Credeam că eram în căutarea unui prinț Disney, dar poate de ceea ce aveam cu adevărat nevoie era o prințesă Disney. #iubireaeiubire.„, a scris Rebel Wilson, lângă fotografia cu iubita ei.evoie de o prințesă. Iubirea e iubire', a fost mesajul scurt transmis public de Rebel Wilson.

Iubita ei se numește Ramona Agruma și este femeie de afaceri. Prietenii vedetei au susținut-o și au ținut să o încurajeze, lăsându-i comentarii frumoase la postarea făcută de aceasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton