Reacțiile vedetelor după ce medicul estetician Călin Doboș a murit: "Un om deosebit și special "

 Raiciu Adriana
.

Reacțiile vedetelor după ce medicul estetician Călin Doboș, a murit. Chirurgul estetician a murit în urma unui accident de motocicletă pe Podul Basarab. De-a lungul anilor, Călin Doboș a fost esteticianul care le-a ajutat pe vedetele de la noi să arate impecabil. Bianca Drăgușanu, Vica Blochina, Simona Trașcă, sun doar câteva dintre vedetele care i-au călcat pragul celebrului estetician. După aflarea veștii, numeroase vedete au fost șocate de moartea acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Călin Doboș era cunoscut ca fiind esteticianul vedetelor. Acesta a ajutat numeroase prezențe feminine din showbiz-ul românesc să arate impecabil. Acestea apeleau cu încredere la serviciile medicului Calin Doboș. Iată că moartea chirurgului a șocat întreg showbiz-ul, iar reacțiile vedetelor au fost compleșitoare.

Reamintim că medicul estetician Călin Doboș se afla pe podul Basarab din București, când a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea. În urma impactului, acesta a suferit multiple răni, iar medicii ajunși la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

calin-dobos-2-1024×1024-1calin-dobos-2-1024×1024-1

După aflarea veștii, Bianca Drăgușanu, Vica Blochina, dar și alte vedete din țara noastră au trimis mesaje de condoleanțe. Vica este distrusă de durere și a postat o fotografie în mediul online, dar a scris și câteva rânduri extrem de emoționante.

Citește și: A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor, într-un grav accident rutier. Bianca Drăgușanu, clienta lui:”Sunt în stare de șoc”

Citește și: Călin Doboș, arestat în timp ce încerca să fugă din țară! Esteticianul vedetelor a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre custodia copiilor, după ce a divorțat de Gabi Bădălău:'Cei mici vor avea domiciliul la…'

Citește și: Mara Bănică, după ce a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Unii și-au dorit să devină rege sau regină, alții să apară o dată-n viață la Pro TV’

Reacțiile vedetelor după ce medicul estetician Călin Doboș a murit

Călin Doboș era chirurgul estetician preferat de vedetele din România. Printre cele care au apelat la serviciile lui de-a lungul timpului se numără și Bianca Drăgușanu, Nicoleta Luciu, Simona Trașcă, Claudia Pavel sau Vica Blochina.

Fosta balerină a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale, după aflarea veștii, dar și o poză cu medicul. ”Ramas bun!!! Prieten drag #calindobosprea tanar, prea talentat, mult prea devremea…. Pentru mine ai fost si vei fi numarul 1! Om deosebit bun si special! u’‘, a scris Vica Blochina pe rețelele de socializare.

De asemenea, Bianca Drăgușanu s-a declarat devastată de moartea medicului estetician Călin Doboș. Fosta asistentă Tv a fost șocată când a aflat că acesta a pierit într-un accident de motocicletă. „A murit Doboș, nu-mi vine să cred, era prietenul meu, sunt terminată, efectiv nu-mi vine să cred. Este îngrozitor. Nu pot să cred așa ceva, nu-mi revin, e ceva ce nu vrei să se întâmple. Are un băiat, familia e distrusă, nimeni nu se aștepta, e o tragedie', a declarat Bianca Drăgușanu pentru Click!.

Bianca Drăgușanu: „Sunt în stare de șoc”

Bianca Drăgușanu a avut o relație extrem de apropiată cu medicul Călin Doboș și îl considera ca un adevărat membru al familiei sale. Vedeta a fost șocată în momentul în care a aflat că prietenul s-a stins din viață, într-un mod atât de tragic.

 ‘Este foarte greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele, este prietenul meu, cel mai bun doctor cu care am lucrat vreodată, un prieten extraordinar, nu-mi găsesc cuvintele, nu-mi vine să cred, nu pot să cred așa ceva și nu știu ce să spun.Mi se pare că e ireal și că nu e adevărat și nu pot să cred așa ceva. Sunt în stare de șoc și nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el… Deci nu a fost doar un prieten și un doctor, făcea parte din familia mea, l-am văzut în arest, am fost la el, a ieșit acum vreo șase luni…’, a declarat Bianca Drăgușanu.

Simona Trașcă a fost și ea șocată când a auzit că medicul s-a stins din viață. Blondina a apelat la Călin Doboș pentru numeroase intervenții estetice. Simona a declarat că era foarte apropiată de Doboș și că este absolut devastată de moartea acestuia. „Tocmai ce am aflat vestea, îmi pare foarte rău. Era un om apropiat mie, ani de zile a fost doctorul meu și vestea m-a șocat, nici nu știam că a ieșit din închisoare, cred că probabil nu a ieșit de foarte mult timp. E o senzație foarte urâtă când îți moare cineva atât de apropiat', a spus Simona.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton